Diana Șoșoacă îi cere lui Raed Arafat să îi dovedească existența coronavirusului. Cum este posibil

Diana Șoșoacă îi cere lui Raed Arafat să îi dovedească existența coronavirusului. Cum este posibil
Diana Șoșoacă, un nou atac! Cum își dorește să îi fie dovedită existența coronavirusului

Diana Șoșoacă a venit cu o nouă cerere uluitoare pentru Raed Arafat, Lucian Bode, dar și Attila Cseke. Senatoarea își dorește ca existența virusului Covid-19 să îi fie dovedită prin mai multe acte de cercetare de către oamenii statului.

Ce a cerut Diana Șoșoacă. Senatoarea vrea să primească dovezi cu privire la existența coronavirusului

Diana Șoșoacă șoca recent pe toată lumea în momentul în care bloca vaccinarea în Răchițeni, județul Iași. Acum, senatoarea își dorește să meargă mai departe și a solicitat, printr-o interpelare parlamentară, să îi fie prezentate dovezi cu privire la existența virusului ce a făcut ravagii în toată lumea.

Senatoarea le-a cerut secretarului de stat, Raed Arafat, ministrului sănătății, Atilla Cseke, dar și ministrului de Interne, Lucian Bode, să prezinte „toate dovezile științifice care atestă existența virusului, punându-mi la dispoziție toate actele de cercetare și dovezile materiale ale existenței virusului.”

De asemenea, aceasta își dorește să primească probe în cazul variantei Delta, dar și dovada că vaccinurile „opresc și vindecă” această tulpină. Diana Șoșoacă a cerut răspuns în scris, dar și oral, pentru toate cererile sale făcute către Raed Arafat, Atilla Cseke și Lucian Bode, potrivit newsweek.ro.

Diana Șoșoacă a blocat vaccinarea într-o localitate

Diana Șoșoacă a oprit vaccinarea în Rachițeni, județul Iași, localitate aflată în scenariu roșu. Senatoarea a surprins momentele printr-un live pe Facebook. Localnicii nu s-au mai vaccinat împotriva Covid-19 la centrul respectiv în ziua în care aceasta a apărut alături de mai mulți protestatari.

„Jos masca! Jos masca! Jos mascarada! La pușcărie! Primarul la pușcărie! Fără vaccinare!”, a scandat senatoarea, în timp ce momentul a fost transmis live în mediul online.

De asemenea, Diana Șoșoacă a susținut că nu ar fi fost nicio persoană infectată în localitatea respectivă, chiar dacă se afla în scenariul roșu.

În urma intervenției sale de la centru, autoritățile s-au sesizat, ținând cont că senatoarea a încălcat unele norme de conviețuire socială a ordinii și liniștii publice privind măsurile luate pentru a combate și preveni efectele pandemiei.

„Auzi, cică 5.7 la sută infectați. Pe bune? Păi la o comună de aproape 1.800 de locuitori ar însemna să fie nouă persoane vezi Doamne bolnave. Niciun mort până acum, dar ei închid o localitate.

Pe hârtie, că în rest se circulă ca în codru, asta ca să înțelegeți, este cea mai mare farsă a secolului. […]

Nu vă e rușine mă, să mințiți oamenii? Asta e localitate carantinată? Nu vezi pe nimeni, nu vezi poliție…”, a mai zis Diana Șoșoacă la momentul respectiv.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI