Ce a putut face Diana Șoșoacă la un centru de vaccinare din Iași. Angajații au fost uluiți total VIDEO

Ce a putut face Diana Șoșoacă la un centru de vaccinare din Iași. Angajații au fost uluiți total VIDEO
O treime dintre români refuză vaccinul Covid-19

Dacă mai era nevoie de încă un scandal, Diana Șoșoacă l-a făcut în weekendul care tocmai a trecut. Într-o comună din județul Iași, Diana Șoșoacă a blocat un centru de vaccinare în acest weekend. Imaginile au fost filmate chiar de senatorul independent de Iași, declarând că „este cea mai mare minciună a secolului.

O treime dintre români refuză vaccinul Covid-19

Experții cer parlamentului să adopte legislație pentru a face vaccinarea obligatorie. În acest timp, un sondaj de opinie a sugerat că 33% dintre români vor respinge vaccinul împotriva coronavirusului în orice circumstanțe.

Unul din trei români ar refuza să fie vaccinat împotriva Covid-19, potrivit unui sondaj de opinie realizat în 13 și 14 mai anul trecut, de IRES, ale cărui rezultate au fost publicate de presă.

Potrivit sondajului, patru din zece români ar accepta un vaccin împotriva Covid-19 odată ce a fost testat și aprobat. Între timp, 33% dintre respondenți au spus că nu vor primi vaccinul în niciun caz.

Rezultatele sondajului vin pe fondul vizibilității tot mai mari a mișcării anti-vaccin din țară. Parlamentul României a finalizat în februarie 2020 proiectul de legislație care ar face obligatorie vaccinarea împotriva gripei, rujeolei și a altor boli infecțioase cunoscute.

În tot acest timp grupurile anti-vaccinare din  București și alte orașe denunță ceea ce ei consideră un pericol pentru sănătate și un abuz. În ciuda faptului că este pregătită pentru un vot final, legislația privind vaccinarea nu a fost încă votată în parlament.

Acest aspect a ridicat îngrijorarea în rândul experților medicali. Pe acest fond vine și cel mai nou scandal generat de Diana Șoșoacă, din acest weekend.

Diana Șoșoacă blochează un centru de vaccinare în județul Iași

Așa cum ne-a obișnuit în ultima vreme, Diana Șoșoacă a mai provocat un nou scandal. Conform imaginilor publicate chiar de senator, aceasta a blocat vaccinarea unor săteni din comuna Răchiteni, din județul Iași.

Aici ar fi trebuit să vină o caravană de vaccinare, și conform senatorului Diana Șoșoacă, autoritățile ar fi făcut un abuz. În comuna Răchiteni, spune Diana Șoșoacă, s-ar fi impuns abuziv restricițiile, aceasta spunând că nu există nicio persoană infectată.

 ”Este cea mai mare minciună a secolului. Nu există nicun infectat doar pe hârtie. Nicio persoană din comună nu cunoaște pe cineva infectat.

La 10 dimineața trebuia să vină cineva să-i vaccineze cu forța doar, doar vor ieși din carantină. Îi obligă să meargă cu botnițe pe străzi.”, declară Diana Șoșoacă în clipul video de la fața locului.

Urmăriți Playtech.ro și pe