Diana Șoșoacă iese la atac înainte de Paște. Ce a făcut azi la tribunal, de fapt. Oamenii o susțin iar

Diana Șoșoacă iese la atac înainte de Paște. Ce a făcut azi la tribunal, de fapt. Oamenii o susțin iar
Diana Șoșoacă, nou scandal înainte de Paște

Diana Șoșoacă vine cu un nou atac! Fosta senatoare a formațiunii AUR se implică într-un alt scandal iscat chiar înainte de Paște. Ce a făcut aceasta la tribunal azi? Suținătorii ei sunt foarte fericiți de inițiativă.

Diana Șoșoacă, nou scandal înainte de Pește

Fosta membră a formațiunii AUR a făcut recent o vizită la Tribunalul Constanța. Aceasta a cerut anularea hotărârilor care interzic slujbele religioase și accesul credincioșilor. Pentru lupta pe care o duce pentru credincioși cu autoritățile a primit în dar o icoană. Cadoul a fost din partea unui reprezentant al bisericii „Sf. Antonie cel Mare” cu prilejul sărbătoarei de Buna Vestire.

Fosta senatoare vrea să apere Arhiepiscopia Tomisului, iar pe data de 25 martie a.c. s-a aflat la un nou termen în procesul în care instituția Domnului a cerut instanței permiterea accesului credincioșilor în biserici în cadrul oficerii slujbelor.

„Am făcut cerere și inclusiv în interesul Arhiepiscopiei Tomis cel de intervenție, dar și în interes propriu, întrucât, sun senator al României, ales al poporului român și am obligația apărării drepturilor și libertăilor tuturor cetățenilor români, a declarat aceasta.

Poliția nu va mai ajuta preoțiisă distribuie lumină în noaptea de Paște

”În această seară am avut o discutie cu PF al BOR şi am ajuns la un nou acord. Având în vedere estimările recente ale specialiştilor, pentru a spori măsurile de prevenire a infecţiei cu noul Coronavirus, acordul BOR şi MAI din 14 aprilie se modifică”, a anunţat Marcel Vela.

Astfel:

1. Slujbele religioase se vor oficia cu respectarea îndrumărilor BOR şi prevederilor din MO privind reuniunile publice fără participarea credinciosilor în incinta, sau în curtea lăcaşurilor de cult

2. Pâinea sfinţită va fi distribuită la domiciliul credincioşilor de către personalul clerical şi personalul din parohie, vineri şi sambătă, în intervalul 8-17 şi în prima zi de Paşti între orele 6-12, la solicitarea credincioşilor

3. Sfânta Lumină va fi distribuită în parohii de personalul clerical

4. Credincioşii vor primi Paştile şi Sfânta Lumină din pragul casei sau ferestre fără a ieşi în casă. În zona locuinţelor familiale va fi primit de un reprezentant care va purta mască şi mănuşi.

5. În spitale, cadrele MAI vor distribui Sfânta Lumină precum şi centrelor medicale şi de carantină. Structurile MAI vor asigura ordinea publică pe toată durata distribuirii Paştilor şi Sfintei Lumini

  • Restricțiile de Paște în contextul pandemic i-au deranjat pe mulți dintre credincioși. Cei care doresc să părăsească imobilul pentru a lua lumină și pentru a sta la biserică trebuie să scrie întocmai aceste lucruri în declarație.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI