Diana Șoșoacă, declarație halucinantă. Ce susține că a reușit să le facă românilor: ”Am convins 90%”

Diana Șoșoacă, declarație halucinantă. Ce susține că a reușit să le facă românilor: ”Am convins 90%”
”Eu sunt inteligență, ceea ce acest guvern nu denotă”

Spectrul politic românesc are parte, în ultima perioadă, de extremism. Un extremism care ar putea dăuna multor români, spun politicienii. Ultimele declarații făcute de Diana Șoșoacă nu fac altceva decât să escaladeze tensiuni deja existente, mai spun aceștia. Senatorul independent de Iași face afirmații dure la adresa guvernului. În același timp se laudă cu faptul că a reușit să convingă românii să nu se vaccineze. Acesta, mai spune senatorul, ar fi realul motiv pentru care a fost exclusă din alianța AUR.

Diana Șoșoacă i-a convins pe români să nu se vaccineze

În ultima vreme senatorul independent de Iași, Diana Șoșoacă, a atras izolarea sa în spectrul politic românesc. Acuzațiile aduse autorităților, mai ales legate de campania de vaccinare, și asupra măsurilor restrictive, i-au adus totuși mulți adepți.

Recent senatorul declara că adevăratul motiv al excluderii sale din AUR ar fi fost acțiunile sale de convigere a românilor să nu se vaccineze. Afirmațiile făcute de seantor pe micul ecran au generat și alte convulsii în spațiul public românesc, în ambele tabere.

”Am reușit eu să conving 90% dintre români să nu se vaccineze, deși eu nu am spus așa ceva. Doar am zis să se uite la efectele adverse. Dacă vrei să faci un act medical, însțiințezi oamenii și despre efectele adverse.

Uitați-vă cum pe mine m-au exclus din AUR pentru declarațiile mele despre efectele adverse ale vaccinului Pfizer.”, a declarat senatoarea la postul România TV.

Cu tot suportul pe care îl are în acest moment Diana Șoșoacă, există totuși voci care îi condamnă acțiunile și modul dur prin care critică autoritățile. Cel mai recent moment umilitor pentru Diana Șoșoacă a fost atunci când a încercat să stea de vorbă cu Raed Arafat. Într-un dialog avut de un patron de cafenea cu Secretarul de Stat, Diana Șoșoacă a intervenit, moment în care oficialul i-a închis telefonul în nas.

”Eu sunt inteligență, ceea ce acest guvern nu denotă”

Nu ar prima dată când Diana Șoșoacă jignește oficialitățile române prin discursurile ei politice. Recent, într-un interviu TV, Diana Șoșoacă a făcut afirmații dure la adresa guvernului, și nu numai. În același timp a reamintit că în România ar exista un vaccin mult mai bun anti-covd, făcut la Timișoara, dar nu ar fi luat în considerare de guvernanți.

”Eu sunt inteligență, ceea ce acest guvern nu denotă, îmi pare rău pentru ei. Uitați-vă că și guvernul anterior și acesta au menționat că la 70% vaccinați renunțăm la restricții. Avem un român, extraordinar cercetător. A inventat un vaccin Oncogen, testat pe el însuși. Cert este că atunci când a anunțat acest vaccin, făcut cu Institutul Cantacuzino, a avut nevoie de 2-3 milioane de euro și guvernul nu i-a dat.

În schimb este posibil să fie acum cumpărat cu tot cu patent de Germania. Dacă oamenii doresc vaccinare, de ce guvernul nu a vrut să finanțeze un vaccin românesc? Eu nu consider necesar să mă vaccinez pentru o gripă, nu am de ce. Dar eu reprezint că parlamentar toți românii, chiar și pe cei care vor să se vaccineze”, a mai declarat Diana Șoșoacă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI