Diana Șoșoacă, umilită în ultimul hal de Raed Arafat. Cum a reacționat șeful DSU când i-a auzit vocea senatoarei. VIDEO

Diana Șoșoacă, umilită în ultimul hal de Raed Arafat. Cum a reacționat șeful DSU când i-a auzit vocea senatoarei. VIDEO
Diana Șoșoacă, umilită de Raed Arafat

Diana Șoșoacă a primit una dintre cele mai mari umilințe din viața sa după ce secretarul de stat în MAI nu a dorit să discute cu aceasta despre probleme cu care se confruntă România, mai exact, despre situația dificilă din HoReCa, care a afectat grav economia țării.

Diana Șoșoacă, înfuriată după reacția lui Raed Arafat

Un patron de cafenea a dorit să-l sune pe șeful DSU să-i expună situația gravă în care se află un sector al economiei, restricțiile dure generând scăderi masive ale profitului la nivel național. Raed Arafat i-a explicat cu răbdare bărbatului că deciziile nu sunt luate doar de el, ci de mulți specialiști în Sănătate Publică, care au decis că ceea ce se întâmplă în prezent este cel mai bine pentru populație și pentru gestionarea crizei sanitare.

“Domnul Arafat, nu ştiu dacă dumneavoastră ştiaţi dar domeniul HORECA, înainte de pandemie, producea 4% din PIB, dar neoficial, între 8 şi 10”, a spus bărbatul, în timp ce șeful DSU a explicat că „Nu e doctorul Arafat care decide”.

Diana Șoșoacă, aflată lângă patronul cafenelei, a dorit să continue discuția telefonică cu șeful DSU, urmând să-I aducă câteva argumente pentru care ar trebui deschis sectorul HoReCa. Din păcate, senatoarea a fost supusă unei rușini uriașe, Raed Arafat spunând “la revedere” la auzirea numelui său, iar după câteva secunde a închis apelul.
Avocata a încercat să-l reapeleze, dar din păcate, fără succes.

“- Bună seara, Diana Iovanovici-Şoşoacă este numele meu.
– La revedere!,
– Nu „la revedere”, că sunt senator”, a fost dialogul militor dintre cei doi.

Diana Șoșoacă , acuzații grave la adresa lui Raed Arafat și Florin Cîțu

În urmă cu două zile, fosta senatoare AUR, invitată în emisiunea moderată de Victor Ciutacu, a criticat dur modul în care Poliția își exercită puterea pe stradă, făcând din cetățeni nevinovați victime.

Aceasta a dat asigurări că violența manifestată de polițiști este remunerată. De vină pentru aceste evenimente nefericite ar fi chiar premierul Cîțu și Raed Arafat, care dau ordine cu privire la pedepsele aspre aplicate în cazul cetățenilor care nu poartă mască.

“Este plină țara de astfel de polițiști și polițiști locali care au nenorocit oamenii. Mai ales anul ăsta, pentru o nenorocită de mască.

E de vină și ministrul Sănătății și Arafat. A înnebunit lumea cu acest carcalac, că eu Covid nu pot să-i spun, a creat o psihoză, iar polițiștii primesc bonusuri la salariu dacă prind oamenii fără botniță și dacă încătușează oamenii. O să vedeți fluturașii de salariu în plângerile penale pe care le-am făcut”, a dezvăluit aceasta la RomaniaTV.

Urmărește discuția dintre Șoșoacă și Raed Arafat (Sursă: realitatea.net):

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI