14 apr. 2021 | 09:57

Diana Șoșoacă, decizie radicală după ce ar fi fost bătută în Parlament. Ce urmează să facă acum

Politică
Diana Șoșoacă, decizie radicală după ce ar fi fost bătută în Parlament. Ce urmează să facă acum
Șoșoacă a depus plângere penală împotriva senatorului Scîntei

Ieri Parlamentul României a fost scena unor noi scandaluri. Diana Șoșoacă a fost protagonista acestui nou scandal, după ce i s-a interzis accesul fără să poarte masca de protecție. Lucrurile au degenerat, culminând cu un apel la 112 din partea senatorului. Ulterior, însoțită de avocat, Diana Șoșoacă a luat o decizie radicală.

Diana Șoșoacă vrea permis port-armă

Scenele de ieri din Parlamentul României au scos-o încă odată în prim-plan pe Diana Șoșoacă. În încercare de a intra la ședința Senatului, Dianei Șoșoacă nu i s-a permis accesul în sală fără masca de protecție. Senatoarea PNL Iulia Scîntei ar fi avertizat-o pe Diana Șoșoacă că nu i se va acorda accesul și i s-a oferit și o mască pentru a putea participa la ședință.

Numai că totul a degenerat într-un adevărat scandal, cu acuzații și, ulterior cu un apel la 112. Apelul fusese făcut chiar de Diana Șoșoacă. După acest moment, însoțită de avocat, senatorul de Iași a decis că trebuie să recurgă la măsuri radicale, declarând:

”În acest context îmi voi lua inclusiv permis de port-armă. O să solicit pază non-stop, dacă inclusiv în Parlamentul României eşti bătut ca senator. România nu e stat de drept.

În România s-a instaurat dictatura. Păi în Rusia e mai multă democraţie decât în România de o mie de ori. Şi în China e democraţie.”, declara Diana Şoşoacă, potrivit Mediafax.

Șoșoacă a depus plângere penală împotriva senatorului Scîntei

În timpul evenimentelor de ieri, din Senat, Diana Șoșoacă a făcut acuzații dure la adresa Iuliei Scîntei. Pe numele aesteia, dar și a doi angajați ai Senatului, Șoșoacă declara că a depus o plângere penală, pentru lovire.

Diana Șoșoacă declara că în plângerea penală ar fi acuzat-o pe Iulia Scîntei pentru că „m-a lovit cu pumnul în piept”. Tot filmul evenimentelor de ieri au fost făcute public prin intermediul camerelor de luat vederi, Diana Șoșoacă declarând la acel moment:

”Eu nu port porcăria aia de mască. Doamnă, am mască, da? Potrivit legii 55 nu se precizează ce mască trebuie să port. Nu faceţi spectacol cu mine aici. Vă rog să îmi arătaţi articolul din lege unde scrie cum arată o mască. Daţi-mi articolul care spune cum arată masca, să-mi acopere gura şi nasul?

Arătaţi-mi în legea 55 articolul care spune cum trebuie să arate o mască. Spune că trebuie să acopere gura şi nasul. A mea acoperă gura şi nasul. Plus că eu am adeverinţă care mă exceptează de la purtatul măştii. Mă lăsaţi să intru sau nu?Asta este masca pe care o am. Daţi-vă la o parte că nu sunteţi dvs poliţist.”

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro