Diana Șoșoacă a sunat la 112. Ce s-a întâmplat chiar azi în Parlament

Diana Șoșoacă a sunat la 112. Ce s-a întâmplat chiar azi în Parlament
Diana Sosoaca a sunat la 112.

Face ea ce face și tot ajunge, cumva, în centrul atenției. Diana Șoșoacă tună și fulgeră după ce a avut o altercație cu un reprezentant al Partidului Național Liberal.  Ce s-a întâmplat chiar azi în Parlament și împotriva cui vrea controversata avocată să depună plângere la poliție, după ce a sunat, de urgență, la 112.

Diana Șoșoacă a sunat la 112

Un nou scandal izbucnește în lumea politică din România. Diana Șoșoacă nu s-a mai putut abține și s-a revoltat la adresa colegilor ei din Parlament. Controversata avocată a sunat, de urgență, la 112 și a amenințat că va depune plângere împotriva Laurei Scîntei și a altor persoane din staff-ul Senatului deoarece ar fi agresat-o pe fostul senator AUR.

Diana Șoșoacă și deputata de la Partidul Național Liberal  au avut, de curând, un schimb dur de replici, aruncându-și săgeți otrăvitoare una alteia. Totul a pornit atunci când Laura Scîntei i-a reproșat avocatei că nu poartă o mască adecvată de protecție și i-a refuzat, astfel, accesul în sala de ședințe.

„Arătaţi-mi în legea 55 articolul care spune cum trebuie să arate o mască. Spune că trebuie să acopere gura şi nasul. A mea acoperă gura şi nasul. Plus că eu am adeverinţă care mă exceptează de la purtatul măştii. Mă lăsaţi să intru sau nu?Asta este masca pe care o am. Daţi-vă la o parte că nu sunteţi dvs poliţist”.

Diana Șoșoacă depunde plângere împotriva deputatei PNL

Reprezentantul PNL Laura Scîntei a avertizat-o pe Diana Șoșoacă de faptul că îi va fi refuzat acccesul în sala de ședințe, dacă nu va respecta regulile impuse de autorități. I s-a oferit o mască de protecție corespunzătoare, pe care avocata a refuzat să o poarte, spunând că acest lucru este discriminant.

După câteva minute, Șoșoacă a revenit împreună cu avocatul său. A sunat la 112 și a amenințat că va depunde o plângere împotriva celor care nu au lăsat-o să intre în sala de ședințe, în urma neînțelegerii.

Diana Șoșoacă: Nu, eu nu port porcăria aia. Nu spune în legea 55 cum trebuie să arate o mască. Masca trebuie să acopere nasul şi gura, a mea acoperă nasul şi gura. Nu mă înteresează opinia dvs., d-na Scîntei”, a mai spus senatoarea.

Laura Scîntei: Atunci nu vă las să intraţi!

Diana Şoşoacă: Vă bateţi joc de votul românilor. Eu sunt un angajat al poporului. Acum încălcaţi legea şi Constituţia. Vreau să văd ordinul scris că nu am dreptul să intru în această şedinţă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI