Diana Șoșoacă, avertisment pentru UE: „Pe aici nu se trece! Constituția României este cea mai de preț lege”

Diana Șoșoacă, avertisment pentru UE: „Pe aici nu se trece! Constituția României este cea mai de preț lege”
Diana Șoșoacă, nou spectacol în Parlament. Cu ce avertisment vine pentru UE?

Diana Șoșoacă vine cu un avertisment pentru UE. Senatorul a făcut din nou spectacol la Parlament și a agitat iar apele cu o serie de afirmații vehemente. Declarațiile sale au avut loc în cadrul ședinței solemne organizate cu ocazia împlinirii a 15 ani de la aderarea la Uniunea Europeană. „Pe aici nu se trece! Constituția României este cea mai de preț lege”, a susținut Șoșoacă. Iată ce a mai spus aceasta!

Diana Șoșoacă, discurs vehement în Parlament: avertisment pentru UE

Diana Șoșoacă nu se dezice de la afirmațiile sale controversate cu care s-a făcut cunoscută în spațiul public. Senatorul a ținut să-și pună amprenta și în timpul ședinței solemne organizate cu ocazia împlinirii a 15 ani de la aderarea la Uniunea Europeană. Cea din urmă a susținut că dacă UE nu se trezește riscă să rămână fără foarte multe state, dar crede cu tărie că dacă va face pașii buni o să-și revină la ceea ce a început.

Ea a subliniat că în România constituția este cea mai de preț pentru că aici se află drepturi și libertăți fundamentale europene. Diana Șoșoacă a adăugat faptul că dreptul european poate fi cel mult complementar, dar nu superior Constituției din țara nostră.

“UE dacă nu se trezește va rămâne fără foarte multe state, eu încă mai cred că UE poate să se trezească și să revină la ceea ce a început, 60% dintre români își doresc ROExit. Atenție foarte mare!

Aveți griija că anul acesta doamnelor de la PNL care vreți să fiți judecatiri la CCR și trageți sfori pentru acest lucru pentru că vi s-a cerut să anulați Constituția României în favoarea dreptului european. Așa ceva… îi spun Uniunii Europene: Pe aici nu se trece!

Constituția României este cea mai de preț lege. În constituție se află drepturi și libertăți fundamentale europene. Respectăm dreptul european, dreptul european poate fi cel mult complementar, dar nu să fie superior Constituției României”, a transmis senatorul.

„Ce poți să îi ceri unui asemenea Parlament”

Diana Șoșoacă a surprins și de această dată cu apariția sa. Mai exact, ea s-a prezentat în fața colegilor pentru discurs în costum tradițional românesc și cu un drapel pe umeri. Mulți dintre cei aflați în sală au început să chicotească, iar alții să râdă zgomotos atunci când au văzut-o.

Amintim că România sărbătorește în anul curent 15 ani de la aderarea la Uniunea Europeană, ocazie pentru reunirea Senatului și Camerei Deputaților într-o ședință solemnă. Printre cei prezenți s-a numărat și ministrul pentru Europa şi Afaceri externe al din Franța, Jean-Yves Le Drian.