Diana Șoșoacă, avertisment pentru Florin Cîțu. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu premierul

Diana Șoșoacă, avertisment pentru Florin Cîțu. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu premierul
Diana Sosoaca, avertisment pentru Florin Citu. Ce s-ar fi intamplat, de fapt, cu premierul

Diana Șoșoacă „lovește” din nou cu o nouă serie de declarații controversate. Ce avertisment i-a transmis fostul senator AUR lui Florin Cîțu. Avocata are un mesaj inedit pentru premierul României.

Ce l-a avertizat Diana Șoșoacă pe premierul Florin Cîțu

Invitată la Realitatea Plus, Diana Șoșoacă i-a transmis un mesaj cutremurător premierului Florin Cîțu, când a preentatn un scenariu aproape incredibil. Celebra avocată este de părere că actele semnate de Florin Cîțu în funcția de premier sunt nule și că prim-ministrul ocupă în mod abuziv funcția.

De asemenea, Diana Șoșoacă susține că Florin Cîțu nu ar fi avut voie să fie numit premier al statului român deoarece are o condamnare în Statele Unite ale Americii.

Mai mult de atât, Diana Șoșoacă susține că serviciile sunt cele care au întors armele împotriva lui Cîțu, însă controversata avocată a atras atenția tuturor când a spus că ar fi vizat și președintele Klaus Iohannis care ar urma să fie chiar suspendat din funcție.

„În general astfel de personaje (n.r. Florin Cîțu) care nu trec nici examenele normale de liceu, în general sunt racolate de servicii și sunt tirmise să-și facă un CV cât mai abundent că să fie pregătite în politică, astfel de personaje sunt cele mai manipulabile și santajabile.

În SUA nu se face diferența dintre consum de droguri și alcool la această acuzație. Ceea ce nu pot să accept este că un politician să nu declare că a avut o condamnare, mai ales că încalcă legea care spune că miniștrii nu pot avea condamnări penale, în această lege nu se menționează doar condamnări în România ci oriunde.

În acest moment el periclitează siguranță națională pentru că actele semnate de cineva care nu poate avea această funcție sunt lovite de nulitate absolută. Am înțeles că mai există cel puțin un dosar.

Vom avea foarte multe surprize pentru că e clar că serviciile au întors armele împotriva lui și probabil împotriva președintelui Iohannis pe care probabil îl vor suspendat, suspendare pe care eu o susțin încă de anul trecut când nu eram în politică”, a declarat Diana Șoșoacă la Realitatea Plus.

De ce se teme Diana Șoșoacă, de fapt

În legătură cu atentatul care a avut loc la Arad, cu puțin timp în urmă, Diana Șoșoacă a declarat că se teme pentru viața ei și a familiei sale.

„În ultimul timp, mesajele sunt: voi vei şi îţi voi tăia şi ţie şi soţului tău gâtul. O să te omor şi pe tine, şi pe copiii tăi. Ca şi avocat, am întâlnit cazuri ale unor sceleraţi care şi-au pus în practică ameninţările.

Am înţeles că au existat emisiuni la tv în care s-a făcut o paralelă cu cazul asasinatului de la Arad şi s-a atras atenţia că este un avertisment şi pentru mine.”, declara Diana Șoșoacă pe pagina ei oficială de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI