Scandal uriaș cu Diana Șoșoacă. A fost chemată Poliția în Parlament: ce s-a întâmplat

Scandal uriaș cu Diana Șoșoacă. A fost chemată Poliția în Parlament: ce s-a întâmplat
Un senator liberal a chemat politia

A fost scandal de proporții în Parlament. Diana Șoșoacă a fost personajul principal.

Senatorul Diana Șoșoacă a provocat un scandal de proporții în Parlament, care aproape că s-a lăsat cu intervenția Poliției.

O senatoare a chemat Poliția în Senat din cauza Dianei Șoșoacă

Senatoarea a refuzat să poarte mască de protecție, ea spunând că e suficientă cea pe care o are, o mască din plastic, transparentă.

În acest sens, senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc a apelat poliția, din Senat. Senatorul liberal a apelat la 112, cerând forțelor de ordine să intervină.

Diana Șoșoacă s-a conformat și și-a pus masca de protecție medicinală obligatorie.

”Sunt președintele Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională. Vă cer, respectuos, să instituim, în Parlamentul României, domnia legii.

Vă rog ca, potrivit regulamentului Senatului, chestorii să pună în aplicarea Legea 55 și Ordinul 2282 din 22 octombrie 2021, care spune, foarte clar,

că se instituie obligativitatea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura în toate spațiile publice, închise și deschise, precum și la locul de muncă și în mijloacele de transport în comun.

Vă rog, doamna președinte, să puneți în practică regulamentul și să cereți colegilor noștri să respecte legea.”, a spus de la tribuna Senatului Nicoleta Puliuc.

Ce i-a transmis președinta ședinței, Alina Gorghiu

Președinta ședinței, Alina Gorghiu, a fost de acord cu cererea colegei sale de la PNL, refuzând să îi de cuvântul Dianei Șoșoacă, pentru că nu a respectat legea.

”Vă mulțumesc, doamna președinte Pauliuc, aveți dreptate, cât conduc eu ședința nu voi accepta ca-n sala de plen să existe senatori care să nu respecte legea, să nu poarte mască” a spus Alina Gorghiu.

”Să știți că mi-ar fi de foarte mare ajutor să-mi spuneți dacă mai e cineva fără mască în afară de doamna Ivanovici-Șoșoacă.

Stimată colegă senator, vă rog să vă conformați normelor legale în vigoare.

Când spunem că respectăm cu toții legea, cu toții suntem obligați să cunoaștem aceeași lege și orice fel de altfel de sunet din savană nu-l permit decât când vă dau cuvântul.

Cine nu va respecta legea nu va lua cuvântul cât timp eu conduc ședința” a adăugat Gorghiu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI