Diana Șoșoacă, siderată de evacuarea pacienților din Spitalul Foișor. Îndeamnă românii să iasă la proteste

Diana Șoșoacă, siderată de evacuarea pacienților din Spitalul Foișor. Îndeamnă românii să iasă la proteste
Diana Sosoaca siderata de evacuarea pacientilor din Spitalul Foisor

Diana Șoșoacă lovește din nou. Controversata senatoare roagă românii să iasă la manifestații, pentru a protesta împotriva evacuării Spitalului Foișor din Capitală. Unitatea medicală va fi folosită pentru a trata bolnavii de COVID-19. Ce se va întâmpla cu pacienții care sunt deja internați la Foișor.

Diana Șoșoacă, siderată de evacuarea pacienților din Spitalul Foișor

Controversata avocată lovește din nou. Diana Șoșoacă este revoltată de situația evacuării pacienților din Spitalul Foișor din București, unitate medicală care va fi utilizată exclusiv pentru a trata pacienții care s-au infectat cu virusul COVID-19. Fostul senator AUR a făcut un apel disperat către români, sfâtuindu-i să iasă la proteste, încă o dată.

„Problema este în felul următor: întoarceți-vă cu toții cu fața spre Dumnezeu și gândiți-vă dacă vă este bine cu această stare comodă. Dacă nu începeți să luați atitudine, așa cum am făcut eu cu o mână de oameni, România s-a terminat cu ea!

Dacă Ministerul Sănătății a dat un ordin prin Raed Arafat, domnul Voiculescu ar trebui să demisioneze, dar acești oameni au dosare penale formulate de mine, vorbim inclusiv de delapidări de sume monstruoase.

Când eu v-am zis de la început, o parte dintre voi m-ați făcut nebună, iar puterea m-a pus să merg la ospiciu. Tot ce am zis s-a demostrat cu acte. De aia nu mă primesc la alte televiziuni, pentru că zic adevărul și pot veni și cu probe de fiecare dată.

Dacă eu eram directorul Foișorului rupeam ordinul cu orice risc. Orice cadru medical, orice director de spital, conform Constituției prin care dreptul la sănătate este garantat, poate să decidă”, a spus Diana Șoșoacă, la România TV.

Raed Arafat a anunțat că Spitalul Foișor va fi unitate specială pentru bolanvii de COVID-19

Potrivit secretarului de stat Raed Arafat, Spitalul Foișor are o secție de terapie intensivă de 21 de paturi și 200 de paturi pe oxigen. Spitalul Foișor din Capitală va deveni unitate pentru bolnavii de COVID-19. Ordinul de evacuare al instituției a venit în decursul zilei de vineri, 9 aprilie.

Șeful DSU a precizat că situația în unitățile de primiri urgențe este serioasă, în condițiile în care pacienți din București au fost trimiși în alte zone, cu avionul. Conform statisticilor oficiale, aproximativ 1500 de persoane sunt internate la Terapie Intensivă.

„Sub jumătate din secția de terapie intensivă era ocupată. Sâmbătă dimineață spitalul va începe să primească pacienți COVID. Contează orice oră când avem pacienți de terapie intensivă în unitățile de primiri urgențe”, a spus Raed Arafat, în emisiunea Exces de putere, de la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI