10 mart. 2024 | 16:55

Diana Șoșoacă a fost amendată și a rămas fără permis. Cu ce viteză a fost prinsă în trafic

Politică
Diana Șoșoacă a fost amendată și a rămas fără permis. Cu ce viteză a fost prinsă în trafic
Senatoarea Diana Șoșoacă a rămas, duminică, 10 martie 2024, fără permis de conducere. I s-a aplicat o amendă de aproape 1.500 lei.

Diana Șoșoacă a fost amendată duminică, 10 martie 2024, pentru întrecerea limitei de viteză cu 70 de kilometri pe oră. Agenții de poliție i-au reținut, de asemenea, permisul de conducere. Senatoarea acuză o acțiune abuzivă, filmând interacțiunea cu autoritățile rutiere și publicând-o pe Facebook.

Diana Șoșoacă, prinsă conducând cu 110 km/h pe un tronson cu limită de 40 km/h

Duminică, 10 martie 2024, în jurul orei 12:00, Diana Șoșoacă se afla la volanul unui autoturism în Buftea. Pe tronsonul de drum DN7 – km 16+600, senatoarea a fost identificată de agenții de poliție circulând cu o viteză mai mare cu 70 de kilometri pe oră față de limita impusă de lege.

Pe tronsonul de drum amintit, Diana Șoșoacă a fost înregistrată circulând cu o viteză de 110 kilometri pe oră, mult peste limita de 40 de kilometri pe oră, impusă prin lege. Agenții de poliție au oprit-o pe șoferiță în trafic și au aplicat sancțiunile corespunzătoare: o amendă și reținerea permisului de conducere.

Agenții de poliție au aplicat o amendă de aproape 1.500 lei și i-au reținut permisul

Diana Șoșoacă a fost amendată cu suma de 1.485 lei pentru depășirea limitei de viteză impusă de legislația în vigoare și, de asemenea, i-a fost reținut permisul pentru o perioadă de 90 de zile.

„Potrivit normelor legale în vigoare, poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională a persoanei care a condus autoturismul cu amendă în valoare de 1.485 lei, precum şi la reţinerea permisului de conducere al acesteia, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile”, a comunicat IPJ Ilfov.

Ce amenințări le-a adresat Diana Șoșoacă polițiștilor

Momentul în care Diana Șoșoacă a fost oprită de către agenții de poliție din Buftea în trafic a fost filmat și transmis live pe platforma Facebook. După ce a fost oprită de autorități, senatoarea s-a dat jos din autoturism și a început să țipe la polițiști, adresându-le mai multe amenințări.

Diana Șoșoacă i-a amenințat pe agenții de poliție din Buftea că le va face plângere penală și i-a acuzat, de asemenea, că nu știu să scrie un proces verbal ca urmare a unui control sau opriri în trafic. Senatoarea susține că în cazul ei a fost pusă la cale o acțiune abuzivă de reținere a carnetului de șoferiță.

„Tentativă clară de a împiedica desfășurarea campaniei electorale”

Lidera partidului S.O.S România a susținut în mediul online că agenții de poliție i-au reținut permisul de conducere, ca parte a unei acțiuni de a o împiedica să își desfășoare campania electorală pe teritoriul țării noastre. Diana Șoșoacă susține că se afla într-o coloană de mașini care se deplasa cu viteză redusă.

Reținerea permisului de conducere reprezintă, potrivit Dianei Șoșoacă, o „tentativă clară de a o împiedica să desfășoare campania electorală” în România.

„Ce să fac? Ce să semnez? Falsurile voastre? (…) Cine v-a pus să-mi luați carnetul azi? Nu, nu, se merge foarte încet. Normal că o să fac contestație. Am dreptul și la plângere penală împotriva dvs. Da, am mențiuni! Sunteți niște persoane puse de sistem să faceți presiuni și abuzuri. Procesul verbal este fals completat. Rușine să vă fie!”, s-a exprimat Diana Șoșoacă.

Parteneri
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Salarii foarte mari pentru românii din Spania. Ce venituri oferă angajatorii
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
ILEGAL pentru orice român. Te scanează automat. A intrat în vigoare pe 31 martie
Capital.ro
Parada planetară 2024: Data în care va avea loc fenomenul astronomic rar | Șase planete se vor alinia pe cer
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
VOUCHERE de 500 de lei de la stat. Cum pot fi ridicați BANII
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro