Diana Munteanu și-a divulgat secretul trupului său. Ce a făcut în ultimul an, schimbarea e radicală

Diana Munteanu și-a divulgat secretul trupului său. Ce a făcut în ultimul an, schimbarea e radicală
Cum se menține Diana Munteanu în formă

Diana Munteanu este admirată de mulți români pentru silueta sa perfectă. Multă lume și-ar dori să aibă formele sale de invidiat, așa că vedeta a decis să își spună toate secretele. În ultimul an ea a decis să facă o schimbare uluitoare, iar decizia a fost foarte benefică, mai ales pentru faptul că arată extrem de bine!

Diana Munteanu a spus tot. Care sunt secretele siluetei sale

Vedeta s-a dezbrăcat de secrete într-un nou interviu, spre deliciul tuturor admiratorilor săi. Vedeta a explicat că arată mai bine ca niciodată pentru că a luat o decizie radicală cât timp a stat acasă. Pentru a se asigura că nu se va lupta în viitor cu kilogramele în plus, Diana Munteanu și-a impus un program zilnic de antrenament, adoptat chiar și de fiul ei.

„Mulţumesc pentru compliment! Aş spune că sunt chiar mai fit decât eram acum un an. (zâmbeşte) Da, pentru că mi-am spus că, dacă tot stăm acasă, să fac ceva bun şi sănătos şi, începând din perioada aia, împreună cu David, ne-am făcut un program zilnic de antrenament.

Au fost zile când ne-am antrenat şi de două ori pe zi şi a fost minunat. Pentru mine, sportul şi mâncarea sănătoasă sunt stil de viaţă, ceva ce a devenit normalitate. Iar disciplina este ceva ce s-a format în anii de şcoală, atunci când făceam sport de performanţă şi care, iată, m-a ajutat să rămân aşa.”, a spus ea pentru Click!.

La ce plăceri nu renunță Diana Munteanu

La fel ca majoritatea oamenilor, Diana Munteanu mai cade pradă tentației atunci când vine vorba despre micile plăceri în viață, astfel că nu se abține și mai devorează din când în când ceva dulce. Totuși, vedeta recunoaște că secretul constă în echilibru.

„Îmi place să fac prăjituri, de fapt, mai mult plăcinte şi checuri, le fac cu drag pentru David şi prieteni dar, în ceea ce mă priveşte, întotdeauna mi-a plăcut dulcele concentrat. Adică prefer o bucată de ciocolată unei amandine oricând! Sigur, dacă îmi e poftă de o clătită sau mai ştiu eu ce, mănânc! Am grijă să echilibrez şi cred că despre asta este vorba, de fapt, despre echilibru! Trebuie să ai măsură în toate! Hai că am vorbit ca mama.”, a adăugat Diana Munteanu.

Cum reușește Diana Munteanu să se mențină în formă când mănâncă dulciuri

Se credea că Diana Munteanu a renunțat complet la dulciuri, dar aceasta a negat vehement speculațiile. Vedeta recunoaște că nu poate să spună nu atunci când vede ciocolată sau înghețată, dar face mult sport pentru a nu lua în greutate. În schimb,  se declară norocoasă pentru că nu îi plac produsele de patiserie.

„Nu am renunţat complet! La zahăr chiar nu! Mănânc ciocolată dimineaţă, când beau cafeaua, iar la îngheţată nu pot şi nici nu vreau să renunţ! Mănânc îngheţată de minim două ori pe săptămână. Dar, în zilele în care fac asta, am grijă la celelalte lucruri… şi fac mai mult sport! Carbohidraţi nu mănânc foarte des pentru că, din fericire, nu-mi place pâinea şi nici produsele de patiserie. Ştiu, e puţin noroc aici!”, a mai spus Diana Munteanu pentru publicația menționată mai sus.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI