Diana Munteanu a amenințat cu bătaia o fostă vedetă Antena 1. Detalii uluitoare

Diana Munteanu a amenințat cu bătaia o fostă vedetă Antena 1. Detalii uluitoare
Ce vedetă a fost amenințată cu bătaia de către Diana Munteanu

Un nou scandal zguduie showbiz-ul românesc! Diana Munteanu s-a enervat teribil și a amenințat o fostă vedetă Antena 1. Între cele două există probleme extrem de grave, așa că internauții sunt speriați după mai multe dezvăluiri.

Război între vedete! Ce se întâmplă în showbiz-ul românesc

Lorena Luchian, cunoscută pentru rolul ‘Danielei’ din serialul ‘Băieți de oraș’, a ieșit la atac. Actrița a făcut mai multe declarații despre Diana Munteanu, aflându-se că între ele există un scandal mult mai vechi ce s-a reaprins acum.

Cunoscuta actriță nu a putut să se abțină după ce a aflat că Diana Munteanu a participat la o emisiune, așa că a făcut câteva declarații șocante despre vedeta Antena 1. Fanii au fost surprinși în momentul în care au aflat că au existat și amenințări cu bătaia.

Diana Munteanu ar fi amenințat-o cu bătaia pe Lorena Luchian, ba chiar ar fi jignit-o pe actriță într-un mod fără precedent după ce a aflat că vedeta de la ‘Băieți de oraș’ nu are o părere așa de bună despre ea. Din acel moment, între cele două nu a existat cale de întors.

„Am auzit că a intrat Diana Munteanu la cuțit. La Chefi la cuțite de data asta. Sper să nu plângă iar în pernă să i se ia mackeaju și bronzul din cauză de story postat de mine.

Data trecută când am zis ceva despre ea, această mare vedetă de pe plan lokal, nu putea dormi de nervi și mă amenința prin terți că mă bate și zicea că sunt urâtă și proastă și că nicio operație nu m-ar putea salva.

P.S: Nici nu a fost manevră la Chefi la cuțite. E top pe cuisine. Am auzit că face bezele de ceva vreme, sau ceva de genul. #J*T.”, a transmis Lorena Luchian, pe Instagram.

Lorena Luchian nu s-a mai putut abține. Ce i-a transmis Dianei Munteanu

De asemenea, Lorena Luchian i-a transmis Dianei Munteanu o replică usturătoare. Este clar că între cele două există probleme de mai mult timp, așa că actrița s-a decis să nu mai păstreze misterul și să facă mai multe detalii publice despre conflict.

Rămâne de văzut dacă Diana Munteanu o să aleagă să stea departe de replicile scandaloase ce s-au spus la adresa ei sau o să își dorească să clarifice situația.

„Oare când ești obișnuit cu high life-ul de România și după îl pierzi și rămâi vai morții tei, când ți-e foame, de Prime Steaks și Seafood only? *** gândurile zilei.”, a adăugat Lorena Luchian.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI