24 iun. 2021 | 20:20

Diana Bișinicu, primele declarații publice după ce s-a aflat de divorțul ei secret

Monden
Diana Bișinicu, primele declarații publice după ce s-a aflat de divorțul ei secret
Diana Bișinicu, primele mărturii despre divorțul de tatăl fetiței sale

Diana Bișinicu a vorbit pentru prima oară despre divorțul care s-a zvonit în urmă cu multe luni. Ce s-a întâmplat în mariajul cântăreței și ce a avut de spus despre separarea șocantă pe care nimeni nu ar fi prezis-o?

Diana Bișinicu, primele mărturii despre divorț

Toată lumea s-a întrebat ce s-a întâmplat, de fapt, în casa Dianei Bișinicu. Din lipsa aparițiilor și declarațiilor vedetei mulți au crezut că nici nu ar fi adevărată vestea că aceasta s-a despărțit de tatăl fiicei sale.

Cântăreața a fost prezentă în emisiunea „Între Prieteni” cu Dana Istrate, difuzată de Metropola TV, unde a povestit despre rolul femeii în familia aromână, popor din care se trage și al căror tradiții le respectă cu sfințenie. La o bună perioadă după ce au început să curgă zvonurile că ea și partenerul său au ales drumuri separate, vedeta a apărut în fața camerelor de luat vederi.

Cea din urmă a alunecat printre subiectele sensibile și a ales să aducă în prim-plan tradițiile din cultura neamului său și planurile ei profesionale: „În trecut femeile armânce nu trebuiau să iasă în evidență, așa cum se întâmplă astăzi.

Ele erau responsabile de educație, de casă, de muncă, de grădinărit, de tot ce era mai greu. Femeile duceau greul în trecut, însă lucrurile s-au schimbat astăzi. Acum sarcinile se împart în familie, așa cum este normal.”.

Fanii se gândesc la multe posibilități, mai cu seamă la emancipare femeii despre care vorbește solista care ar fi putut fi un motiv întemeiat de despărțire ori dispariția iubirii, după 10 ani de mariaj. Amintim că la nuntă le-au fost nași foștilor soți nimeni alții decât Gabriela Cristea șo soțul său de atunci, regretatul Marcel Toader.

Ce probleme de sănătate are solista?

Vedeta și-a spus povestea dureroasă în emisiunea moderată de Mihai Morar. Aceasta are un sindrom de care multe femei suferă. Din păcate, durerile nu i-au dat pace deseori.

„Mie nu-mi place să mă plâng. Nu-mi place să atrag în jurul meu energii negative (…) Eu am sindromul ovarelor polichistice. După ce am născută Riana, ovarele mele au devenit pline de chisturi. Am chisturi şi la sâni, am şi o tumoră benignă la sânul drept. Trebuie să am grijă, dar nu mă plâng. Eu le iau aşa cum vin. Am grijă, într-adevăr, trei zile pe lună am dureri îngrozitoare încât nu mă pot mişca din pat. Lună de lună, extra”
Diana Bișinicu (Sursa: emisiunea Răi da’ Buni)

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A anunțat că divorțează la două ore după ce soția lui a născut, s-a logodit iar și după câteva zile a apărut cu altă femeie
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Fără vize în America. Data la care vor fi eliminate definitiv
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro