Lovitură dură pentru Diana Bișinicu. Vestea șocantă a venit după 10 ani frumoși

Lovitură dură pentru Diana Bișinicu. Vestea șocantă a venit după 10 ani frumoși
Lovitură dură pentru Diana Bișnicu. Ce se întâmplă cu artista?

Lovitură imensă pentru fanii Dianei Bișinicu! Ce s-a întâmplat în viața celebrei artiste după 10 ani? Apropiații nu știu ce să creadă despre asta și sunt șocați de decizia aflată. Ce se întâmplă cu vedeta?

Ce se întâmplă întâmplă cu Diana Bișinicu? Lovitură dură din partea artistei?

Fanii Dianei Bișinicu sunt șocați de ultimele vești auzite de artistă. Aceasta se pare că ar fi divorțat în secret de Cătălin, bărbatul lângă care a stat preț de zece ani și cu care are o fetiță.

Se zvonește că interpreta de muzică armănească ar fi decis să se separe de tatăl copilului său chiar înainte să sărbătorească zece ani de mariaj. Motivele despărțirii nu sunt foarte clare, dar conform ciao.ro, artista s-a confruntat cu mai multe probleme în ultima vreme.

Amintim că nași la nunta lor cu fast au fost nimeni alții decât Marcel Toader și Gabriela Cristea, care pe vremea aceea erau unul din cele mai discutate cupluri din showzbiz-ul românesc.

Nimic nu ar fi anunțat această ruptură, mai cu seamă că solista a mai menționat în câteva interviuri oferite de-a lungul timpului că fiica ei i-a mărturisit că-și dorește încă un frățior sau o surioară: „Mi-a zis că vrea o surioară. Sinceră să fiu, am rămas uimită, pentru că știam că până la 10 ani nu vrea nici o surioară, dar uite că s-a răzgândit”.

Cum și-a ales nașii?

”Pe lista mea de nasi erau foarte multe cupluri, machidoni, sau nu, mi-am dorit ca acel cuplu care urma sa ne casatoreasca, sa fie un exemplu de viata pentru noi. Mi-a placut ca nasa vorbea la tv atat de frumos despre nasul incat am zis, Doamne, ce frumos! Asa imi doresc si eu, sa am o relatie ca a lor! Nimeni nu se astepta ca nasa noastra, Gabriela Cristea, sa se imbrace si sa danseze dansuri tratidionale armanesti erau extraordinari, erau extraordinari impreuna. La plaja, nasul ii spala nasei picioarele, inainte sa se urce pe seslong”
Diana Bișinicu

Cei doi s-au bucurat să le fie părinți spirituali Marcel Toader și Gabriela Cristea, care se iubeau de mama focului în acea perioadă. Din păcate, soarta a făcut ca cei tocmai nașii care trebuiau să le fie exemplu de urmat să divorțeze cu mare gălăgie în showbiz-ul românesc.

Socotelile pare că nu au fost niciodată încheiate, mai cu seamă că acuzele făcute de prezentatoarea de televiziune erau destul de grave. Din nefericire, cunoscutul fost manager și sportiv a murit în anul 2019.

Urmăriți Playtech.ro și pe