18 ian. 2024 | 15:55

Dezvăluirile avocatei lui Florin Salam: ”Soția nu-l va părăsi niciodată, Florin Salam nu e oricine, de la colț!”. Ce cazuri celebre a mai rezolvat Beatrice Comăniceanu EXCLUSIV

EXCLUSIV
Dezvăluirile avocatei lui Florin Salam: ”Soția nu-l va părăsi niciodată, Florin Salam nu e oricine, de la colț!”. Ce cazuri celebre a mai rezolvat Beatrice Comăniceanu EXCLUSIV

Florin Salam nu pare să aibă mari emoții, în actualul scandal cu tânăra, în vârstă de 23 de ani, care l-a reclamat, că ar fi agresat-o, într-o cameră de hotel. Soția, Roxana, îi ține partea, fiind, alături de celebrul manelist, și la necaz. Contactată de Playtech Știri, Beatrice Comăniceanu, avocata solistului, cu un CV impresionant, căci s-a ocupat și de alte cazuri răsunătoare, din România, ne-a făcut declarații, în exclusivitate.

Ce acuzații i se aduc manelistului Florin Salam?

Scandalul  în care a fost implicat Florin Salam a izbucnit, zilele trecute, când Poliția Capitalei a anunțat oficial cazul:

”La data de 1 ianuarie 2024, poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi, prin plângere scrisă, de către o tânără, în vârstă de 23 de ani, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”.

Cum se apără Florin Salam, acuzat că ar fi agresat o tânără într-o cameră de hotel?

Câteva ore mai târziu, aflat la sediul Poliției, Florin Salam a oferit și primele declarații, în acest caz care îl readuce în centrul atenției. Solistul acuzat a menționat că, de fapt, la mijloc ar fi vorba despre o înscenare, cu scopul de a fi discreditat, de rivali, pe motiv că a revenit pe scenă:

”Eu atât spun! Am început să cânt, de ceva timp, căci 2-3 ani nu am cântat, am avut niște probleme de sănătate și de familie, iar de când am început să cânt mi se înscenează fel și fel de lucruri de astea….Eu am dreptate! Vă rog să mă credeți! Trecem peste asta, dar fiți mai buni, nu mai faceți măgării! Dacă aveți nevoie vreodată de ceva, vorbesc din punct de vedere al fetei ăsteia, de cine mai e în spate, dacă vreți să vă cânt și să nu vă iau niciun ban, vă cânt, o dată, gratis! Decât să-mi faceți mie măgării de-astea, mai bine vin și vă cânt o dată, nu vă iau niciun ban. Rămânem și prieteni…Eu am familie, copii, o meserie!”, s-a apărat Florin Salam, conform Antena Stars.

Beatrice Comăniceanu, avocata lui Florin Salam: ”Soția nu-l va părăsi niciodată!”

În tot acest scandal, soția, Roxana, îi este alături, ea însoțindu-l pe Florin Salam chiar și la secția de Poliție. Contactată de Playtech Știri, avocata celebrului manelist, Beatrice Comăniceanu, e ferm convinsă că Roxana îl va susține, până în pânzele albe:

”Aștept să îmi răspundă procurorul, aștept să văd dosarul, ceva este acolo, dar să vedem ce! Soția nu îl va părăsi pe Florin Salam, din acest motiv, este exclus! Nu se pune problema, este vorba aici despre Florin Salam, el nu este unul de la colț! Familia îi este alături. Însă, în cazul acesta, pare și o făcătură. Au copii împreună, se gospodăresc împreună, nu o să-și lase niciodată soțul! Cu acest scandal, lui Florin Salam nu are cum să îi mai crească cota, pe plan artistic, ce, credeți că mai avea nevoie?”.

Citiți și: Ce riscă Florin Salam după ce ar fi agresat o tânără, într-o cameră de hotel. Verdictul avocaților: ”Amendă sau închisoare”. Cum o poate da, însă, la pace EXCLUSIV

”Dacă Florin Salam ar candida, ca primar sau consilier, ar câștiga!”

Beatrice Comăniceanu mai susține, exclusiv pentru Playtech Știri, că a fost sincer impresionată de popularitatea artistului Florin Salam, pe care l-a însoțit, în urmă cu două zile, la secția de Poliție. Mai mult, îi prevede acestuia un viitor strălucit în politică, în caz că Florin Salam va dori să candideze:

”Am mers cu Florin Salam, pe jos, de la Poliție spre Piața Romană, și toată lumea îi dădea mâna, îl felicita. Cred că, dacă ar candida la ceva, ca primar sau consilier, cum a fost și Adi Minune, ar avea mari șanse să câștige. Chiar, da. Și apreciez la el că este un om cu mult bun-simț, este chiar un om mișto!”, a mai adăugat Beatrice Comăniceanu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Avocata s-a ocupat și de celebrele cazuri Tolea și Magda Ciumac, Trancă și Colectiv

Beatrice Comăniceanu are un CV impresionant, ca avocat, ocupându-se și de alte cazuri celebre, în România. Este vorba despre procesul dintre doctorul Răzvan Trancă și minora Andreea Mocanu, soții Tolea și Magda Ciumac, incendiile de la Maternitatea Giulești și Club Colectiv:

”La cazul doctorului Răzvan Trancă, țin minte că eram la început, ca avocat, a fost unul dintre primele mele dosare, am reprezentat-o pe Andreea Mocanu. În cele din urmă, medicul a primit închisoare cu suspendare. Am avut și cazul soților Tolea și Magda Ciumac, un dosar greu, dificil, el era, pe atunci, pe val, cu scandalul cu OTV, cu tomberonul. Am păstrat distanța de Tolea, am reprezentat-o pe Magda. A fost acolo vorba și despre o răpire, dar, în cele din urmă, m-am înțeles și cu el. În dosarul Maternitatea Giulești, a fost pentru prima oară în România când o instituție a primit o amendă foarte mare. Cel mai mult m-a impresionat însă cazul Colectiv, am reprezentat părți civile. A fost un dosar cu o încărcare emoțională foarte puternică. La ultimul termen, o doamnă doctoriță, mama unei fete care a murit în incendiu, a făcut o pledoarie cu coșciuge. Te impresionează aceste cazuri, sunt și eu mamă!”, ne-a mai declarat Beatrice Comăniceanu exclusiv pentru Playtech Știri.

Citiți și: Betty Stoian, dezvăluire emoţionantă despre Florin Salam. Influenţa majoră pe care a avut-o tatăl ei: „E în gena noastră să fim așa” VIDEO EXCLUSIV

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
„Turnul din Pisa”, varianta din România. Unde se află minunea: „Are o înclinație mai mare decât cel din Italia”
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Ce alimente ultraprocesate cresc cel mai mult riscul de moarte prematură
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Când pică Moșii de vară în acest an. Tradiții ce trebuie respectate
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
S-a dat ordin SĂ FIE INTERZIS complet. Nimeni nu ar fi crezut că se va lua o astfel de DECIZIE
Capital.ro
Scandal nou, între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf! Avocatul antrenorului: "Organele de poliție sesizate vor face cercetări"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Modificări la Codul Civil. PENSIE mai mare pentru acești angajați
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro