Ce a putut spune Botezatu despre Elena Marin de la Survivor 2021: ”O susțin, dar tot râd”

Ce a putut spune Botezatu despre Elena Marin de la Survivor 2021: ”O susțin, dar tot râd”
Ce a putut spune Cătălin Botezatu despre Elena Marin?

Răzvan Botezatu a vorbit despre Elena Marin. Ce a spus cunoscutul fost prezentator de televiziune despre concurenta de la Survivor România 2021? Fanii dansatoarei au fost dezamăgiți de cele declarate de bărbat la finalul mesajului.

Ce a spus Răzvan Botezau despre Elena Marin?

Răzvan Botezatu este unul din fanii împătimiți ai emisiunii sportive. Fenomenul Survivor România iată că l-a prins și pe fostul prezentator, așa că desigur că acum are și preferați. Favoriții sunt cei din tabăra roșie, iar printre cei la care se uită mai atent se află și Elena Marin.

Fostul moderator e încântat de felul în care reușește dansatoarea Andreei Bălan să obțină puncte aproape pe bandă rulantă pentru echipa sa. La final, bărbatul a decis să glumească puțin pe seama fostei sale colege de televiziune.

”Elena Marin mi-e tare dragă, întotdeauna mi-a plăcut de ea. E o fată cu un suflet minunat, e caldă, e tot ce vrei. Și, sincer, se dovedește că e și o bună sportivă”, a spus acesta, care a decis ca de ani buni să părăsească lumina reflectoarelor.

”O susțin, dar tot râd. Nu o fac, oricum, cu răutate, ar fi culmea, mai ales că pe ea o apreciez cel mai mult la Survivor. Dar, așa cum am făcut întotdeauna, nu mă pot abține să nu glumesc și știu că și pe ea ar amuza-o. Și, oricum, asta era gluma noastră, cu privire la postura ei, încă de pe vremea în care mai lucranm împreună, la aceeași televiziune”
Răzvan Botezatu (Sursa: wowbiz.ro)

„O spun fără perdea, s-a format un grup meschin pe insula Faimoșilor”

Logodnicul  Elenei este foarte afectat de injuriile și criticile pe bandă rulantă pe care le primește partenera sa.

„Din păcate, am ajuns să trăim vremuri în care răutatea condamnă sensibilitatea și o etichetează că falsitate. Și, culmea, răutatea câștigă și mai mulți adepți, după cum vedem pe insulă. O spun fără perdea, s-a format un grup meschin pe insula Faimoșilor, lipsit de scrupule, în scop egoist. Este un grup format din porniri egoiste, iar momentul în care se vor atacă și între ei e iminent. Dar e treaba lor, pe mine mă interesează exclusiv binele Elenei. Și vă spun sincer, uneori îmi pare rău că Elena vrea să fie atât de bună, pentru că lucrul asta îi aduce de suferit. Privind obiectiv, atunci când au avut ocazia, Faimoșii trebuiau să îl elimine pe Sebi, pentru a reduce puterea grupului cu „creiere cenușii”, însă, repet, de pe canapea e ușor de comentat”
Andre, logodnicul Elenei Marin

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI