Dezvăluiri suprinzătoare făcute de fiica Andreei Marin: “Numele mamei face o diferenţă între mine şi alţi copii”

Dezvăluiri suprinzătoare făcute de fiica Andreei Marin: “Numele mamei face o diferenţă între mine şi alţi copii”
Cum se înțelege Violeta cu mama ei, Andreea Marin

Andreea Marin are o relație specială cu fiica pe care o are alături de Ștefan Bănică, Violeta. Cele două sunt extrem de apropiate. Tânăra preferă să fie extrem de discretă, însă acum a explicat ce impact a avut faima mamei sale asupra comportamentului său.

Violeta a făcut dezvăluiri inedite. Ce a spus despre mama ei, Andreea Marin

Andreea Marin este împlinită pe toate planurile. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu, are o relație superbă cu fiica ei și se bucură de numeroase proiecte inedite. Aceasta este mândră de Violeta pentru că tânăra are mare grijă de imaginea sa.

Violeta studiază la o școală privată. Adolescenta a recunoscut că este diferită de alți copii datorită succesului pe care îl are mama ei, însă nu doar acest lucru i-a conturat personalitatea. Aceasta a explicat că a avut mare grijă ca imaginea ei să fie una ireproșabilă.

„Merg la o școală privată, dar uneori numele mamei face o diferență între mine și alți copii, dar niciodată în sensul negativ. Mă respect pe mine și nu aș face lucruri care să îmi strice imaginea, nu doar pentru că mama este Andreea Marin.”, a zis ea la Teo Show.

Ce sfaturi a primit Violeta de la Andreea Marin

De asemenea, Violeta a mărturisit că Andreea Marin a învățat-o să nu plece urechea la părerile oamenilor din jur, ci, mai degrabă, să nu își pună niciodată o mască și să acționeze conform dorințelor pe care le are. Astfel, tânăra și-a conturat o personalitate foarte puternică.

„Mama mi-a dat multe sfaturi, cel mai prețios sfat a fost să fiu eu însămi și niciodată nu mă las influențată de alte persoane, sunt mai mult un lider decât un follower. Sunt destul de apropiată de mama.

Nu am fost multe probleme pe care le discut pentru că mă descurc singură, îmi place să văd cât de mult pot să duc singură, dar mama mă ajută tot timpul și îi mulțumesc mult pentru asta.”, a adăugat adolescenta.

„Sunt foarte mândră de tot ce face”

Violeta se bucură de succesul pe care îl are mama ei, însă aceasta a explicat că Andreea Marin preferă să lase acțiunile pe care le face să vorbească pentru ea, nu faima pe care a acumulat-o de-a lungul anilor. Tânăra a zis că a avut un șoc când a văzut-o pentru prima oară pe aceasta la televizor.

„Sunt foarte mândră de mama. Prima dată când am văzut-o la televizor m-a șocat foarte tare, nu știam sau nu eram conștientă de faima ei sau că este atât de cunoscută și am fost foarte mândră de faptul că este atât de populară și sunt foarte mândră de tot ce face.

Cred că pe la 4-5 ani chiar am înțeles. Nu a spus niciodată că se definește prin job-ul ei sau prin fapul că este populară, ci prin acțiunile ei.”, a zis Violeta în emisiunea de la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI