Adevărul despre relația dintre Andreea Marin și Violeta: ‘Sper să nu mă certe’

Adevărul despre relația dintre Andreea Marin și Violeta: ‘Sper să nu mă certe’
Adevărul despre relația dintre Andreea Marin și Violeta- ‘Sper să nu mă certe’

Andreea Marin pare că ar avea o misiunea grea, căci Violeta este deja o adolescentă în toată regula și se știe că aceasta este cea mai dificilă vârstă, atât pentru copii, cât și pentru părinți.

Adevărul despre relația dintre Andreea Marin și Violeta

Cu toate acestea, lucrurile nu stau deloc complicat. Andreea Marin a dezvăluit că în relația cu Violeta nu se pune problema de certuri sau neînțelegeri ori rebeliuni din partea fetei. Mai mult, prezentatoarea tv spune că este prietenă cu fiica ei și se înțeleg de minune.

Violeta are 14 ani și mama ei spune că a moștenit talentul de la tatăl ei, Ștefan Bănică Jr. Ea a mai dezvăluit că se poate declara o mamă fericită și chiar fiica ei este cea care îi dă sfaturi în privința ținutelor pe care să le aleagă.

“Violeta, așa cum e și normal, da, e domnișoară acum, a mai crescut, are aproape 14 ani și schimbăm idei sau accesorii, e aproape cât mine ca înălțime, mă bucur!

E un moment frumos din viața noastră de mamă-fiica. Deocamdată e genul de tânără care poartă tricouri oversized și blugi sau pantaloni pe care eu nu i-aș fi purtat, dar asta e, e vârsta cu alte obiceiuri decât ale noastre și îmi place această provocare, o încurajez să fie creativă, de ce nu?

Ea mă sfătuiește pe mine, e mai pricepută decât mine, fără niciun dubiu!”, a povestit Andreea Marin în cadrul unei emisiuni TV.

Violeta vrea să devină avocat

Zâna Surprizelor a vorbit despre viitorul fiicei sale. O laudă ori de câte ori are ocazia și spune că este foarte talentată. Violeta a moștenit pasiunea pentru muzică de la Ștefan Bănică Jr, însă mama ei spune că este prea devreme ca să se pronunțe în privința unei viitoare cariere.

“E devreme să spun asta, ce carieră va urma fiica mea! E foarte talentată în privința limbilor străine, în muzică. Tocmai a compus o melodie, sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare, pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei.

Matematica îi place la fel de mult, deci nu știu ce va alege. Dacă o întrebi acum, îți va răspunde că vrea să se facă avocat”, a mai adăugat Andreea Marin.

Violeta este fiica Andreei Marin cu Ștefan Bănică Jr. Cântărețul mai are doi băieți, un tânăr de 19 ani pe nume Radu Ștefan cu Camelia Constantinescu și un băiețel de doi ani, pe nume Alexandru, alături de Lavinia Pârva, cu care este căsătorit în momentul de față.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI