Dezvăluiri șocante: cum a fost umilit Nelu Ploieșteanu în Spitalul Floreasca. Văduva lui rupe tăcerea

Dezvăluiri șocante: cum a fost umilit Nelu Ploieșteanu în Spitalul Floreasca. Văduva lui rupe tăcerea
Cum a fost umilit Nelu Ploiesteanu in Spitalul Floreasca

Nelu Ploieșteanu a murit, iar vestea dispariției sale a îndoliat o întreagă lume. Regele muzicii lăutărești din România și-a găsit sfârșitul pe patul de spital, după ce fusese internat de câteva luni. Regretatul artist avea 70 de ani și a fost infectat cu virusul COVID-19. La două săptămâni de la trecerea în neființă a marelui cântăreț, văduva lui Nelu Ploieșteanu tună și fulgeră și face dezvăluiri șocante.

Cum a fost umilit Nelu Ploieșteanu în Spitalul Floreasca

Răpusă de durere, Elena Dumitrache a răbufnit și a amenințat că va da în judecată Spitalul Floreasca din Capitală pentru felul în care a fost tratat regretatul ei soț Nelu Ploieșteanu, în timp ce era tratat de coronavirus.

Văduva marelui artist de muzică de petrecere susține vehement că Nelu Ploieșteanu nu ar fi fost tratat așa cum se cuvine de către angajații spitalului, ci, din contră, ar fi fost agresat de doctorița, asistenții și personalul medical de la Spitalul Floreasca din București.

„Soțul meu a cântat până pe 8 martie la Slănic, eu eram cu el acolo. Marți a făcut puțină febră, i-am dat ce m-am priceput eu. Apoi am mers la spital cu el. I s-au făcut investigații, i-au dat azitromicină. Am venit acasă, așa e, el a refuzat spitalizarea. A fost ceva mai binișor. Vineri i s-a făcut rău și sâmbătă l-am dus eu la spital.

În 36 de ore situația s-a înrăutățit. Doctorii au fost de acord ca el să meargă acasă. Dânșii, dacă au văzut că analizele erau proaste, puteau să-i dea ceva mai tare”, a povestit Elena, soția lui Nelu Ploieșteanu, la emisiunea Exclusiv Vip, moderată de Cristi Brancu la Prima TV.

Elena Ploieșteanu: „De ce l-au umilit în halul ăsta?”

Tot Elena Ploieșteanu spune că infirmierele i-ar fi cerut bani atunci când coborau să-i dea fiicei sale, Aneta Gavrilă, rețetele cu medicamentele necesare pentru tratamentul regretatului artist. Văduva lăutarului e decisă să meargă în instanțe pentru a-i face să plătească pentru felul în care s-au purtat cu soțul ei.

„O infirmieră țipa la el: . De fiecare dată am dat bani la infirmiere. Toate țipau la el. L-am vazut cu oxigenul la gură, cum se apleca să-și ia ceaiul, că era deranjat al stomac și a început infirmiera să țipe a la el.

Am văzut pe camera de la telefon. Șefa secției i-a spus fetei mele că un pacient poate să stea 12 ore fără tratment. Farmacia e închisă sâmbăta și duminica. Erau multe medicamente pe care trebuiau să i le facă și nu i le-au făcut. Nu i-au pus branulă! Era deshidratat! L-am dus pe picioare și l-am am scos mort!

Apoi l-au mutat la ATI și i-au luat telefonul! El a făcut atacuri de panică, stop cardiorespirator, el nu a murit de Covid! A fost lăsat ca un câine acolo, era o singură asistentă care doar îi regla oxigenul! De ce l-au umilit în halul ăsta? De ce și-au bătut joc de el?”, a declarat văduva lui Nelu Ploieșteanu, potrivit celor de la click.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI