Dezvăluiri șoc în cazul Caracal. Ce legătură avea mătușa Alexandrei cu Gheorghe Dincă: „Era destul de des în preajma lui”

Dezvăluiri șoc în cazul Caracal. Ce legătură avea mătușa Alexandrei cu Gheorghe Dincă: „Era destul de des în preajma lui”
Gheorghe Dincă, bărbatul care a declarat că a omorât-o pe Alexandra Măceșanu

Noi detalii continuă să iasă la iveală legate de cazul Caracal! Un martor cheie o aduce în discuție pe mătușa Alexandrei, spunând că „era destul de des în preajma lui Gheorghe Dincă”. Martorul, care a preferat să nu-i fie dezvăluită identitatea, a făcut declarații uluitoare.

Dezvăluiri șoc, în cazul Caracal, ale omului care l-a cunoscut în detaliu pe Dincă

Mărturisiri cutremurătoare în dosarul dispariției Alexandrei Măceșanu au fost făcute, recent, la Sinteza zilei de la Antena 3. Noi dezvăluiri uluitoare despre Gheorghe Dincă și despre stilul lui de viață!

Martorul, care a preferat să-și păstreze identitatea sub anonimat, a vorbit despre bărbatul de 66 de ani care a îngrozit o țară întreagă.

L-am întâlnit în jurul anului 2001 într-o conjunctură cu persoane din Caracal. A trebuit să colaborăm pentru o perioadă de un an de zile. Mă vedeam zilnic cu cercul lui de prieteni, iar Dincă venea ocazional. Contextul acesta m-a ajutat să-i cunosc forța de care dispune”, a povestit el.

„Aproximativ de câteva ori pe săptămână apăreau în preajma lor fete, de cele mai multe ori minore, dar și femei care își vindeau serviciile sexuale. Îi vedeam adeseori (pe Dincă și pe clientul meu, apropiatul lui Gheorghe Dincă), cu diverse femei. Erau și alte persoane sau oameni de afaceri din diverse ranguri, polițiști, ce nu aveau acces atât de rapid să aibă legătură cu aceste fete tinere”,  a continuat martorul în cadrul emisiunii de la Antena 3.

Perchezițiile în casa groazei din Caracal vor continua și în perioada următoare
Ies la iveală noi detalii din trecutul lui Gheorghe Dincă

Ce legătura avea mătușa Alexandrei cu Dincă

În interviul oferit, martorul a vorbit și despre mătușa Alexandrei, pe care spune că a văzut-o destul de des în preajma lui Dincă.

„Mătușa Alexandrei era destul de des în preajma lui Dincă. În condițiile contextului unor servicii sexuale contra cost”, este declarația șoc, conform antena3.ro.

„Vorbea destul de puțin. Cred că mai degrabă avea o inteligență sub medie”, a spus martorul despre Gheorghe Dincă.

Cercetările în dosarul Caracal continuă!  Anchetatorii au revenit, astăzi – 12 august, pe proprietatea lui Dincă din Caracal pentru a face noi percheziții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI