Alexandra Măceșanu, fotografie alături de Ștefan Bănică Jr. Imaginea care a isterizat internetul

Alexandra Măceșanu, fotografie alături de Ștefan Bănică Jr.

Alexandră Măceșanu, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă care a sunat la 112 și a spus că este violată și sechestrată, apoi i-a fost frânt destinul, s-a fotografiat alături de Ștefan Bănică JR.

Alexandra Măceșanu s-a fotografiat alături de Ștefan Bănică Jr.

Alexandra Măceșanu, o fată de 15 ani care a sunat la 112 spunând că a fost răpită, bătută și violată de Dincă, după ce a fost luată la ocazie de acesta, apoi a fost ucisă, s-a fotografiat alături de Bănică. Fotografia a fost făcută acum trei ani, pe vremea când adolescenta avea numai 12 ani. Fata se afla la Alba Iulia, alături de trupa de dansuri populare din care făcea parte.

Alexandra Măceșanu, fotografie alături de Ștefan Bănică Jr. Imaginea care a isterizat internetul
Fotografia a fost făcută în 2016, pe când Alexandra Măceșanu avea 12 ani și se afla la Alba cu trupa de dansuri populare

În același spațiu s-a aflat și cântărețul Ștefan Bănică Jr., fapt pentru care Alexandra s-a bucurat și a hotărât că e loc să imortalizeze momentul. Imaginea a reapărut recent în mediul online datorită colegilor Alexandrei, care îi duc dorul și își amintesc cu durere de adolescenta care a murit în circumstanțe cumplite.

Părinții Alexandrei, interogați

Reamintim că părinții victimei au fost anunțați, miercuri seară, că sunt așteptați la Poliția din Caracal. Cei doi au sperat că este vorba despre noi vești despre caz, dar s-au trezit că sunt interogații. Audierea s-a încheiat cu următoarea întrebare: vor să constituie parte civilă în dosar? Răspunsul a fost negativ.

Familia Alexandrei dorește doar adevărul și, dacă s-ar putea, fiica înapoi, căci nicio sumă nu le-ar putea aduce măcar un stop de bucurie ori le-ar putea alina câtuși de puțin durerea. De asemenea, surse din anchetă au declarat că polițiștii vor să refacă întregul traseu al tinerei din ziua în care a fost răpită. Cât despre Dincă, anchetatorii îi verifică dispozitivele ridicate din casa sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI