Dezvăluiri neașteptate despre iubita lui What’s Up. Ce spun colegii din industrie despre Alice Badea

Dezvăluiri neașteptate despre iubita lui What’s Up. Ce spun colegii din industrie despre Alice Badea

Zilele trecute, showbiz-ul românesc a fost zguduit de un nou scandal. Alice Badea, actuala iubită a lui What’Up, a sunat la 112 după ce artistul ar fi devenit violent. Situația interpretului mai trebuie analizată, astfel că punctul de interes se mută acum pe partenera sa. Ce spun colegii de industrie despre ea? Dezvăluiri neașteptate.

Dezvăluiri neașteptate despre iubita lui What’s Up

În data de 9 decembrie, What’s Up a fost ridicat de polițiști de la apartamentul iubitei sale, Alice, după ce aceasta a sunat la 112. Artistul a început relația cu tânăra violonistă în toamna acestui an. Oficial, Poliția spune că la data de 9 decembrie, în jurul orelor 18:30, Secția 17 de Poliție a fost sesizată prin apelul 112 de către o femeie cu privire la faptul că fostul prieten o agresează. Ajunși la adresa apelantei, polițiștii au sesizat un bărbat agitat, care la vederea echipajului a devenit recalcitrant. Persoana în cauză a fost imobilizată și condusă la Secția 17 de Poliție.

Dezvăluiri neașteptate despre iubita lui What’Up. Ce spun colegii din industrie despre Alice Badea
What’s Up, ieșind din secția de Poliție

La sediu, persoana a adus injurii polițiștilor și a manifestat un comportament agresiv. Acum, artistul este acuzat de violență și ultraj, iar lucrurile sunt în desfășurare. Subiectul este încă în lumina reflectoarelor, deși cele două părți implicate în scandal s-au întors acum fiecare la casa lui. Astfel, dacă situația interpretului este în mâinile oamenilor legii, punctul de interes, cel puțin al unor persoane din showbiz-ul românesc, s-a mutat pe Alice Badea.

”Are o fire colerică, se enervează repede, e greu de lucrat cu ea”

„Iubita lui What`s Up este recalcitrantă, mai concret, are o fire mai colerică, se enervează destul de repede și, uneori, este destul de greu de lucrat cu ea. Alice a activat o perioadă într-o trupă de fete și era dificilă atunci când nu îi convenea ceva, își spunea punctul de vedere destul de hotărâtă, fără să țină cont de nimeni și de nimic.

Dacă acum a fost însă agresată, îmi pare rău, căci nu contează cum este ea ca persoană, știți cum este vorba aceea că o fată nu se atinge nici măcar cu o floare”, au declarat persoane din lumea muzicală despre Alice, notează wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI