Alice Badea, primele declarații după ce a fost agresată de iubit. Ce s-a întâmplat între ea și What’s Up

Alice Badea, primele declarații după ce a fost agresată de iubit. Ce s-a întâmplat între ea și What’s Up
Alice Badea, primele declarații despre agresiunile iubitlui

Alice Badea vine cu primele declarații despre agresiunea de care a avut parte. Aceasta a vorbit despre ce s-a petrecut în apartamentul lui What’ s Up.  Ce s-a petrecut, de fapt,  în imobilului artistului ?

Alice Badea, primele declarații după ce a fost agresată de What’ s Up

Alice Badea a făcut primele declarații despre evenimentul care a șocat o lume întreagă. Aceasta a explicat ce s-a întâmplat exact înainte și după ce a reușit să sune la 112, Cei doi nu erau deloc într-o perioadă ușoară, cu atât mai puțin acum, după ce s-a petrecut incidentul în cauză. Artiștii ar fi avut probleme și înainte ca aceasta să apeleze la autorități, doar că niciodată nu s-a ajuns la o astfel de situație. Alice a povestit, pentru Antena Stars, faptul că totul s-a petrecut din cauza faptului că că cei doi au avut niște discuții care s-au conluzionat cu o ceartă monstru. Scandalul a izbucnit în cursul serii de luni, din cauza unor probleme care existau de ceva vreme în relație lor. La un moment dat, după ce l-a respins pe iubitul ei, s-a speriat și a apelat la autorități.

„Noi, de ceva vreme, avem nişte divergenţe personale. El are o perioadă foarte grea, a avut un an foarte greu, iar eu, în ultima perioadă, am început să obosesc să-l susţin şi l-am respins. Ne-am certat, a venit la mine, am ieşit pe hol, ne-am certat, a venit înapoi, ne-am certat şi n-am mai rezistat. Când l-am condus la lift a împins uşa şi mi-a prins degetul. M-am speriat şi am sunat la poliţie pentru că nu ştiam ce să fac. Îmi pare rău că am sunat la poliţie, dar în momentul acela am simţit că nu mai şi asta am făcut”
Alica Badea

Alice Badeam primele declarații despre abuzurile iubitului
Alice Badeam primele declarații despre abuzurile iubitului

De la ce a început cearta lor?

„Aveam două zile libere în care eu am preferat să fac altceva decât să petrec timp cu el pentru că aveam chestii de făcut. Ne-am certat, am ajuns la reproşuri, la chestii mai vechi. Pur şi simplu am fost în contradictoriu mult timp. Am mai avut vreo două certuri în care s-a enervat, dar s-a calmat repede şi am trecut peste. Aseară însă, aveam sentimentul că nu se mai calmează şi nu ştiam ce să mai fac… Nu a fost violent cu mine, era violent verbal. Vorbea foarte tare, nu mă lăsa să vorbesc… Seara când m-a sunat cineva, nu voiam să discut, voiam să aplanez şi am zis că nu am sunat”
Alice Badea

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI