Dezvăluiri neașteptate de la X Factor. Ce se întâmplă, de fapt, între Delia și Loredana

Ce se întâmplă între Delia și Loredana

Noi detalii din culisele ”X Factor”! Delia spune totul despre relația ei cu Loredana. Cum se înțeleg în cadrul emisiunii cele două vedete, acum că fac parte din același juriu.

Ce se întâmplă acum între Delia și Loredana

Mult timp s-a speculat că ar exista o rivalitate mai veche între Delia și Loredana. Acum, la ”X Factor”, ele fac parte din același juriu. Delia Matache dă detalii din culise și spune care este, de fapt, relația dintre ea și Loredana și cum se înțeleg în cadrul emisiunii.

”Am avut până acum aproximativ două săptămâni  în  care am  filmat  pentru audițiile „X Factor sezonul 9, iar în acest timp ne-am văzut zi de zi și ne-am cunoscut mai bine, am schimbat idei, povești.  Nu  am  avut  niciodată  altă relație în afara perioadei în care am lucrat împreună pentru o campanie, iar  până  când  ne-am  regăsit  la  „X Factor ne-am intersectat doar înainte de concerte și ne-am salutat.

Cred că motivul pentru care nu am avut o relație strânsă de prietenie a fost pentru că nu am avut contextul, însă mereu ne-am apreciat și ne-am respectat ca artiști”, spune Delia pentru Viva.ro.

Delia și Loredana cu prosoape de baie pe cap
Dezvăluiri neașteptate de la X Factor. Ce se întâmplă, de fapt, între Delia și Loredana

Lucrurile pe care le admiră la Loredana

Întrebată de reporteri cum o vede pe colega ei de juriu și care sunt lucrurile ce îi plac cel mai mult la ea ca artist, Delia a răspuns:

”Admir creativitatea ei și faptul că s-a reinventat în tot acest timp și a rezistat în această piață, fiind mereu actuală! Totodată, îmi place faptul că este un om și un artist cu identitate, nu merge cu valul și nu a făcut copromisuri, muzical vorbind, ci a făcut mereu doar ce i-a plăcut și a reprezentat-o”.

Veteranii juriului X Factor

Potrivit sursei citate, la întrebarea ”Cum i-ați ajutat să se acomodeze pe Loredana și pe Florin Ristei?”(Delia și Ștefan Bănică fiind deja veterani ai juriului), răspunsul vedetei a fost:

”Am încercat să îi ajutăm să se acomodeze cu multă căldură și amuzament, am încercat să fim „gazde-model și cred ne-am descurcat bine, pentru că imediat am avut chimie și am funcționat ca un juriu închegat”.

Delia mai povestește că toate întâmplările amuzante porneau de obicei dinspre Ștefan Bănică, care era ”mereu pus pe șotii”, iar când se punea pe râs, transmitea starea și celorlalți membri ai juriului ”X Factor”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI