12 nov. 2021 | 17:59

Dezvăluiri incredibile făcute de asistenta care a avut grijă de Petrică Mîțu Stoian. Momentele uluitoare din clinică

Monden
Dezvăluiri incredibile făcute de asistenta care a avut grijă de Petrică Mîțu Stoian. Momentele uluitoare din clinică
Ea a povestit un episod neplacut prin care a trecut artistul

Asistenta care s-a ocupat de Petrică Mîțu Stoian face dezvăluiri incredibile despre moartea acestuia.

Ce a pățit Petrică Mîțu Stoian la spital

Cadrul medical a vorbit despre problemele medicale cu care s-a confruntat artistul. Ea a povestit că Petrică Mîțu Stoian a suferit un puseu de tensiune, în urma căruia a leșinat.

Femeia a povestit un episod de care a avut parte artistul de muzică populară în urmă cu ceva timp. Se pare că acestuia i s-a făcut rău de la tensiunea mărită și a leșinat.

„Mi-a spus că îi este rău, prezenta un puseu de tensiune. Am luat tensiometru, l-am adus, dar a trebuit să pun o perfuzie între timp.

A leșinat. Pur si simplu a zis ”îmi este rău” și l-am așezat pe pat..am luat tensiometrul, am văzut că are 20 cu 10 și jumătate tensiune, pulsul foarte tahicardic, rapid..am chemat infirmieră, l-am suit pe căruț, l-am dus la Cardiologie, unde era doctorița…

A stat 45 de minute, a primit îngrijiri medicale, i s-a făcut o electrocardiogramă, apoi a fost consultat…De atunci am făcut eu legătura, că avea probleme cu inima de mai mult timp”, a povestit asistenta.

O asistentă face dezvăluiri despre un episod neplăcut

În plus, artistul i-a mărturisit femeii că era obosit, după ce a condus noaptea. Asistenta a spus că l-a avut ca pacient și că nu știe ca acesta să fi avut alte probleme de sănătate.

„Îmi zicea: Vă rog eu frumos, am mai făcut pusee din astea de tensiune, nu mai îmi țineți morală, că eu vin, mă refac…sunt obosit! Am fost plecat, sunt obosit, așa mi-a zis.

Obosit, a zis de oboseală, a fost plecat, a condus noaptea…și obosit. Nu știu de alte probleme de sănătate. L-am avut ca pacient și îmi pare rău că s-a întâmplat inevitabil vorbind”,  a dezvăluit asistenta la Prima TV.

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian a șocat lumea artistică din România. El a murit pe 6 noiembrie, la vârsta de 61 de ani, după ce a urmat un tratament post-covid cu oxigen hiperbaric, la o clinică privată din Reșița.

Tratamentul post-covid administrat de artist, neinclus în protocolul oficial

Cântărețul a fost înmormântat pe 10 noiembrie, la cimitirul Ungureni din Craiova, acolo unde își aranjase deja locul de veci.

Ministerul Sănătății a declarat că tratamentul în camera de oxigen hiperbarică nu se afla în protocolul aprobat de specialiști pentru refacerea după covid-19.

„În ceea ce oxidenoterapia hiperbară, reprezentanții Comisiei de Medicină Fizică și de Reabilitare a Ministerului Sănătății au decis neincluderea acestei terapii în protocolul de tratament,

având în vedere că, în prezent, nu există studii pertinente care să dovedească eficiența în COVID-19”, se arată în răspunsul Ministerului Sănătății.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Aceste zodii trec prin momente de vis. Totul le merge din plin
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚUL POȘTEI Române
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro