Dezvăluiri incredibile făcute de asistenta care a avut grijă de Petrică Mîțu Stoian. Momentele uluitoare din clinică

Dezvăluiri incredibile făcute de asistenta care a avut grijă de Petrică Mîțu Stoian. Momentele uluitoare din clinică
Ea a povestit un episod neplacut prin care a trecut artistul

Asistenta care s-a ocupat de Petrică Mîțu Stoian face dezvăluiri incredibile despre moartea acestuia.

Ce a pățit Petrică Mîțu Stoian la spital

Cadrul medical a vorbit despre problemele medicale cu care s-a confruntat artistul. Ea a povestit că Petrică Mîțu Stoian a suferit un puseu de tensiune, în urma căruia a leșinat.

Femeia a povestit un episod de care a avut parte artistul de muzică populară în urmă cu ceva timp. Se pare că acestuia i s-a făcut rău de la tensiunea mărită și a leșinat.

„Mi-a spus că îi este rău, prezenta un puseu de tensiune. Am luat tensiometru, l-am adus, dar a trebuit să pun o perfuzie între timp.

A leșinat. Pur si simplu a zis ”îmi este rău” și l-am așezat pe pat..am luat tensiometrul, am văzut că are 20 cu 10 și jumătate tensiune, pulsul foarte tahicardic, rapid..am chemat infirmieră, l-am suit pe căruț, l-am dus la Cardiologie, unde era doctorița…

A stat 45 de minute, a primit îngrijiri medicale, i s-a făcut o electrocardiogramă, apoi a fost consultat…De atunci am făcut eu legătura, că avea probleme cu inima de mai mult timp”, a povestit asistenta.

O asistentă face dezvăluiri despre un episod neplăcut

În plus, artistul i-a mărturisit femeii că era obosit, după ce a condus noaptea. Asistenta a spus că l-a avut ca pacient și că nu știe ca acesta să fi avut alte probleme de sănătate.

„Îmi zicea: Vă rog eu frumos, am mai făcut pusee din astea de tensiune, nu mai îmi țineți morală, că eu vin, mă refac…sunt obosit! Am fost plecat, sunt obosit, așa mi-a zis.

Obosit, a zis de oboseală, a fost plecat, a condus noaptea…și obosit. Nu știu de alte probleme de sănătate. L-am avut ca pacient și îmi pare rău că s-a întâmplat inevitabil vorbind”,  a dezvăluit asistenta la Prima TV.

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian a șocat lumea artistică din România. El a murit pe 6 noiembrie, la vârsta de 61 de ani, după ce a urmat un tratament post-covid cu oxigen hiperbaric, la o clinică privată din Reșița.

Tratamentul post-covid administrat de artist, neinclus în protocolul oficial

Cântărețul a fost înmormântat pe 10 noiembrie, la cimitirul Ungureni din Craiova, acolo unde își aranjase deja locul de veci.

Ministerul Sănătății a declarat că tratamentul în camera de oxigen hiperbarică nu se afla în protocolul aprobat de specialiști pentru refacerea după covid-19.

„În ceea ce oxidenoterapia hiperbară, reprezentanții Comisiei de Medicină Fizică și de Reabilitare a Ministerului Sănătății au decis neincluderea acestei terapii în protocolul de tratament,

având în vedere că, în prezent, nu există studii pertinente care să dovedească eficiența în COVID-19”, se arată în răspunsul Ministerului Sănătății.