Cât a plătit Petrică Mîțu Stoian pentru o zi de tratament la Clinica Nera. La o oră după procedură, a început să scuipe sânge EXCLUSIV

Cât a plătit Petrică Mîțu Stoian pentru o zi de tratament la Clinica Nera. La o oră după procedură, a început să scuipe sânge EXCLUSIV
Clinica la care fusese Petrică Mîțu Stoian este cea mai căutată din țară

Lumea muzicii populare este încă în șoc după decesul celebrului rapsod popular Petrică Mîțu Stoian. Decesul, conform medicilor de la Reșița, ar fi survenit după un șoc septic și ca urmare a unei bronho-pneumonii severe.

Clinica la care fusese Petrică Mîțu Stoian este cea mai căutată din țară

Din informațiile ulterioare anunțului decesului, confirmate și de bunul prieten al regretatului Mîțu Stoian, solistul ar fi mers la o clinică privată pentru a face tratamente post-covid. Clinica, cunoscută sub numele de Clinica Nera, dispune de cele mai performante servicii private din țară, și de tratamente pe bază de cameră hiberară.

Conform informațiilor de pe pagina  oficială de Facebook a clinicii, camera hiperbară de la Clinica Nera este cea mai performantă din țară. Este multi-loc, folosește oxigen pur, are sisteme de avertizare, monitorizare și prevenție de ultimă generație, și funcționează cu toate avizele la zi.

Alte informații referitoare la Clinica Nera, unde regretatul Petrică Mîțu Stoian vroia să se recupereze post-covid, spun că tarifele de cazare si masă sunt, după cum urmează: ”100 lei cazarea si 50 lei masa, 3 mese pe zi, iar serviciile medicale separat, in funcție de problemele de sănătate ale pacienților”, conform descrierilor de pe pagina de Facebook.

Este una din cele mai căutate clinici din țară, conform surselor, loc în care au fost salvate zeci de mii de vieți. Sursele Playtech.ro mai spun că aici, la Clinica Nera, se fac programări cu cel puțin 6-7 luni inainte pentru un loc, iar pacienții beneficiază de saloane de lux.

Mîțu Stoian ar fi făcut embolie pulmonară

Constantin Enceanu declara la România TV de discuția avută cu Petrică Mîțu Stoian, joi seara. Enceanu mai spune că regretatul solist i-ar fi spus că a decis să meargă la clinica Nera din Caraș-Severin pentru a urma tratamentele post-covid. De altfel, a doua zi, vineri, a și făcut tratamentul.

„Joi, în jurul orei 20:30, ne întorceam de la București, el era în Craiova și era foarte aglomerat.

Atunci mi-a spus că pleacă, că vrea să se refacă 20 zile la o clinică, dar nu stiam la ce clinică.” – Constantin Enceanu.

Vineri a facut prima ședință

Conform surselor Playtech.ro, Petrică Mîțu Stoian ar fi plătit 500 lei/zi pentru tratament post-covid și separat pentru un alt tratament, de ozonoterapie. Sursele Playtech.ro spun că vineri a făcut prima ședință, iar ulterior, la o oră după, a început să scuipe sânge. Starea acestuia de sănătate s-a agravat, iar cei de la clinică au sunat la 112, ulterior fiind preluat de o salvare și dus la Spitalul Județean Reșița.

Conform surselor, de la ședința de ozonoterapie ar fi făcut embolie pulmonară, ceea ce a dus și la tragicul final de ieri seară, de la ora 20:30. În cele declarate redacției, se mai spune că de fapt și de drept, nu este de vină clinica unde s-ar fi înrăutățit starea de sănătate a solistului Mîțu Stoian, având în vedere că după astfel de tratamente se întâmplă extrem de rar așa ceva, ci de vină este sistemul medical.

Medicii de la Reșița nu au găsit unde să-l transfere pe Petrică Mîțu Stoian

Medicii de la Spitalul Județean Reșița, după ce Mîțu Stoian a fost adus de urgență și internat direct pe secția ATI, și i s-au descoperit complicațiile, au sunat la spitale mari din Timișoara pentru a-i găsi un loc unde să fie transferat.

Sursele declară că spitalul reșițean nu are aparatura necesară să investigheze și să trateze astfel de complicații, ca embolia pulmonară. La toate apelurile făcute, medicilor din Reșița li s-a spus de peste tot că nu există paturi libere.

De aceea, în disperare de cauză, s-a decis transferarea sa la București, cu ajutorul unui elicopter. De altfel Steliana Sima confirma și ea acest demers, tot aseară la România TV. Cu alte cuvinte, urma să fie transferat astăzi, cu elicopterul, dar din păcate aseară Petrică Mîțu Stoian a decedat.

„Este cumplită vestea, încercam să îl aducem în București. Rezolvase cu elicopterul pentru mâine dimineață, cu SMURD-ul, să îl aducem.

Impresarul m-a sunat și mi-a zis să nu mai facem niciun demers, că a murit. Joi am fost la filmare și atâta a râs, nu arăta ca are vreo problemă.” – Steliana Sima

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI