Dezvăluiri halucinante. Socrul Andreei Bălan este un adevărat monstru. Cum a vrut să îl ucidă pe George Burcea: “Te fac franjuri!”

Dezvăluiri halucinante. Socrul Andreei Bălan este un adevărat monstru. Cum a vrut să îl ucidă pe George Burcea: “Te fac franjuri!”
Dezvăluiri halucinante. Socrul Andreei Bălan este un adevărat monstru. Cum a vrut să îl ucidă pe George Burcea

George Burcea, soțul Andreei Bălan, a făcut declarații răvășitoare despre copilăria sa. Socrul artistei a vrut să îl ucidă, spunându-i ”te fac franjuri!”.

Dezvăluiri despre copilăria lui George Burcea. Socrul Andreei Bălan ar fi vrut să îl ucidă

George Burcea a fost prezent la gala Elle Style Awards, unde a vorbit despre planurile sale pentru anul viitor, anume lansarea unui roman despre violența domestică, un subiect sensibil pentru acesta. Cartea este inspirată din propriile experiențe, în special din viața mamei sale, care a avut parte de episoade neplăcute, toate construite de soțul său, Ioan Burcea.

Potrivit CanCan, în urmă cu câteva luni, George și părintele său s-au întâlnit, în speranța că cel din urmă și-a schimbat atitudinea, cu ajutorul trecerii timpului. Tatăl soțului Andreei Bălan s-a enervat în urma unor reproșuri făcute de artist și a scos un cuțit cu care ar fi vrut să îl omoare.

”Te tai, te fac franjuri cu cuțitul”, i-ar fi spus bărbatul actorului.

„Acest om are sigur probleme foarte grave. George nu a păstrat legătura cu el și nici nu cred că mai vrea, mai ales după cele întâmplate. A scos pur și simplu cuțitul să-l taie. Ei s-au întâlnit pentru că George s-a gândit că există remușcări pentru tot ce a făcut, dar Ioan a răspuns violent și a vrut să-l omoare. Ăsta nu mai este tată!”, a declarat ruda lui Burcea pentru sursa menționată anterior.

Viața personală a artistei

Andreea Bălan s-a mutat în București, în 2004, unde l-a cunoscut pe Teo Păcurar. Un an mai târziu, cei doi s-au logodit, iar ambii și-au tatuat un inel de logodnă pe degetul inelar. Cuplul s-a destrămat în 2006 din cauza faptului că bărbatul voia ca Andreea să se mute cu el în Bistrița, unde locuia cu părinții lui.

La scurt timp după separare, artista a apărut la evenimente mondene cu Keo, devenind apoi iubiți. Cei s-au s-au despărțit după mulți ani de relație. În anul 2014, soarele a venit pe strada ei, când, la filmările unui videoclip, l-a cunoscut pe actorul George Burcea, cu care s-a căsătorit doi ani mai târziu. Ei au împreună două fetițe, născute în 2016, respectiv 2019.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI