Ce îi face Andreea Bălan lui George Burcea, când nu îi vede nimeni. A ieșit un scandal înfiorător

Ce îi face Andreea Bălan lui George Burcea, când nu îi vede nimeni. A ieșit un scandal înfiorător

La fel ca-n orice cuplu, și în cel format din Andreea Bălan și George Burcea există anumite tensiuni, mai ales că artista e o perfecționistă convinsă și își dorește întotdeauna ca lucrurile să-i iasă ca la carte. Cei doi sunt foarte implicați și-n viața de familie, iar odată cu nunta lor, care a avut loc cu doar câteva luni în urmă, au botezat-o și pe cea de-a doua fetiță a cuplului, pe micuța Clara Maria.

Ce îi face Andreea Bălan lui George Burcea, când nu îi vede nimeni

Deși formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton, Andreea Bălan alături și George Burcea mai au parte de momente de ceartă sau destul de tensionate. Așa s-a întâmplat și înainte ca aceștia să ajungă în fața altarului și să-și jure iubire veșnică, în momentele în care credeau că nu îi vede nimeni. Totul s-a transformat într-un scandal de proporții, când cei doi se aflau în plină pregătire pentru dansul mirilor și făceau repetiții.

Ce îi face Andreea Bălan lui George Burcea, când nu îi vede nimeni. A ieșit un scandal înfiorător
Înainte de nuntă, Andreea Bălan și George Burcea s-au certat teribil, atunci când pregăteau dansul mirilor

În ziua cea mare a nunții, cuplul a dansat pe două piese celebre, de vals, iar momentul așteptat cu sufletul la gură de către invitați le-a ieșit perfect. Aceștia au efectuat dansul fără cusur, pe muzica lui André Rieu, dar și pe un fragment din coloana sonoră a filmului Anastasia. Înainte de toate acestea, însă, viitorii miri și-au adus câteva reproșuri, pentru că artista își dorea ca George Burcea să învețe cât mai rapid pașii de dans.

La rândul său, actorul nu avea cum să poată realiza un moment atât de greu fără ore bune de exercițiu și a încercat să îi explice asta Andreei Bălan. Mai ales că aceasta e obișnuită cu tot soiul de mișcări de dans, de pe scenă, și nu pare să obosească atunci când are de făcut mai mult efort.

„Deci, poziția. Pentru că mă ridică de aici și nu e bine. S-a supărat pe mine. Da, am pretenția să învețe repede, să știe repede. Să nu îmi pună lopețile alea pe spate”, a susținut Andreea Bălan, supărată, potrivit cancan.ro. „Păi, să ai pretenția să învăț, că știi tu toate coregrafiile”, a putut fi auzi George Burcea, cum îi spune acesteia, pe înregistrarea făcută publică pe contul de YouTube al vedetei.