Cum arăta Andreea Bălan la 10 ani. Mihai Constantinescu a fost cel care a invitat-o în scenă pentru prima dată VIDEO

Cum arăta Andreea Bălan la 10 ani. Mihai Constantinescu a fost cel care a invitat-o în scenă pentru prima dată VIDEO
La vârsta de 10 ani, Andreea Bălan a fost invitată la TV în emisiunea lui Mihai Constantinescu

Andreea Bălan este o artistă care se bucură de succes și are fani în întreaga țară, însă mulți nu știu cum arăta cântăreața la 10 ani, când a fost invitată pentru prima dată într-o emisiune televizată de către Mihai Constantinescu, cel care la vremea respectivă era prezentatorul emisiunii Ba da, ba nu, difuzată de postul de televiziune TVR 1.

La vârsta de 10 ani, Andreea Bălan a fost invitată la TV în emisiunea lui Mihai Constantinescu

Momentul în care Andreea Bălan a apărut pentru prima dată la televizor s-a petrecut în anul 1994. Avea doar 10 ani când regretatul Mihai Constantinescu a invitat-o în cadrul emisiunii pe care o prezenta atunci la TVR 1. Întrebată ce îi place cel mai mult, aceasta a răspuns „muzica.”

A urmat prima reprezentație în fața telespectatorilor din România, iar pe filmarea păstrată în arhiva postului public de televiziune a rămas și dansul Andreei Bălan, despre care cei care o urmăresc pe internet spun că o reprezintă și acum. Videoclipul a fost postat de către artistă pe contul personal de YouTube.


„Nu ți-ai schimbat prea mult stitul de dans”, i-a scris un admirator, în timp ce altul a comentat: „Dacă nu îți vedeam fața, după mișcări știam că ești tu.”

După ce Mihai Constantinescu a murit, Andreea Bălan a fost devastată și a postat pe contul personal de Facebook următorul mesaj:

„Am apărut prima oară la tv la vârstă 10 ani datorită lui Mihai Constantinescu care m-a remarcat la un spectacol pentru copii în Ploiești și în acea zi mi-a urat să devin o mare cântăreață. Anii au trecut și eu nu am uitat niciodată binele pe care mi l-a făcut și cuvintele pe care mi le-a spus atunci. Mereu i-am fost recunoscătoare. Mihai a pierdut lupta cu viață și sunt profund îndurerată…A plecat un om minunat, talentat și un bun prieten. Șlagărele sale, în schimb, vor fi nemuritoare și îți mulțumim pentru muzică!”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI