Dezvăluiri de ultimă oră la Puterea Dragostei. Andra și Mocanu, victimele unui complot diabolic?

Puterea Dragostei: Andra și Mocanu, victimele unui complot?

Andra și Mocanu s-au despărțit recent din cauza infidelității bărbatului. A fost o simplă întâmplare în ceea ce o privește pe Bia sau amorezii au fost victimele unui complot diabolic?

Puterea Dragostei: Andra și Mocanu, victimele unui complot. De ce s-au despărțit?

Relația dintre Andra și Mocanu a fost una dintre cele mai frumoase din casa Puterea Dragostei. Cei doi au avut parte de multe piedici de-a lungul timpului. Bogdan s-a iubit întâi cu Roxana, ulterior cu Ana, iar mai apoi Andra a fost cea care i-a furat inima și pentru care s-a și certat aprig cu cel mai bun prieten al său care pusese și el ochii pe ea.

Din fericire, se pare că frumoasa șatenă a putut pentru o vreme să-l ia de partea ei pe cel pe care-l iubește și să-l facă să uite de prieteniile nu prea bine intenționate. Acum, totul s-a stricat din cauza unui complot, spune Thalida. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei susține că totul a fost pus la cale de cineva care a dorit să-l despartă de Andra.

Andra și Mocanu, victimele unui complot? Ce spune o fostă concurentă de la Puterea Dragostei despre capcana în care a căzut bărbatul?
Andra și Mocanu, victimele unui complot? Ce spune o fostă concurentă de la Puterea Dragostei despre capcana în care a căzut bărbatul?

„Imaginile acelea sunt o capcană”

„Imaginile acelea sunt o capcană pentru Bogdan, încă nu pot să-mi dau seama cine a pus la cale totul, încerc să aflu toate dedesubturile acestor lucruri ciudate…Cert este că au cooperat mai multe persoane să îi despartă pe Andra și Mocanu. Acum, vom afla cine. Și el are vina lui. Dragpstea ne face să ne comportăm în multe feluri, ne face să fim mai nebuni decât ne-am imaginat vreodată, și câteodată, și mai răzbunători. Mie mi s-a părut și foarte ciudată prietenia asta dintre Mocanu, Andra și Jador, în condițiile în care Jador și Andra au avut ceva o tentativă de apropiere în emisiune. Și dacă există un contact pe parte sentimentală, tot mai rămâne ceva acolo…”
Thalida, fostă concurentă la Puterea Dragostei (Sursa: wowbiz.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI