Dezvăluirea surpriză despre Simona Halep. De cine nu mai are nevoie românca

Simona Halep se află în autoizolare de la jumătatea lunii martie, dar este cu gândul la tenis și așteaptă să revină în circuit. În această perioadă a aflat și un detaliu surprinzător oferit de unul dintre apropiații săi.

Dezvăluirea surpriză despre Simona Halep. De cine nu mai are nevoie românca

Simona Halep, locul 2 WTA, nu a mai disputat un meci oficial de pe 22 februarie, când a învins-o pe Elena Rybakina, în finala turneului de la Dubai. A ajuns atunci la trofeul cu numărul 20 cucerit în circuitul profesionist de tenis. O bucurie atât pentru ea, cât și pentru antrenorul său, Darren Cahill. Australianul a acordat recent un interviu presei din țara sa natală, oferind o declarație surprinzătoare. Chiar și pentru campioana noastră, a cărei colaborare cu Darren Cahill se întinde pe o lungă perioadă.

Astfel, antrenorul australian are numai cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep și consideră că aceasta s-ar putea descurca chiar și fără antrenor.

„Simona Halep este o fată grozavă, e muncitoare și e autodidactă. Nu pare că avea nevoie de mine ca antrenor. Chiar nu știu de ce m-a readus în echipă. În orice caz, o apreciez enorm”, a spus Darren Cahil.

Darren Cahill și Simona Halep au anunțat în luna noiembrie 2018 încetarea colaborării, dar din acest an australianul a revenit alături de constănțeancă. În sezonul în care Darrem Cahill nu a antrenat-o pe Simona Halep, campioana noastră a câștigat turneul de la Wimbledon.

 

Ce și-au spus Darren Cahill și Simona Halep când au încheiat colaborarea în 2018

Darren Cahill a intrat în staff-ul Simonei Halep în 2015, chiar înainte de Indian Wells. La acel moment, un singur antrenor mai era în echipa constănțencei, și anume Victor Ioniță. După o colaborare fructuoasă, în care Simona Halep și-a trecut în palmares câteva turnee importante câștigate cu Darren Cahill antrenor, cei doi au anunțat încetarea colaborării în noiembrie 2018.

„Aş vrea să anunţ că eu şi Simona nu vom mai continua împreună în 2019 din motive ce ţin de familia mea”, anunța atunci australianul.

Imediat a venit și replica Simonei Halep. „Îţi mulţumesc atât de mult Darren Cahill pentru munca imensă şi incredibilul suport pe care mi l-ai acordat în ultimii 4 ani. Am fost atât de norocoasă să particip în călătoria aceasta alături de tine. Îţi urez ţie şi familiei toate cele bune şi sper să ne vedem curând”, a spus Simona Halep.

Antrenorul australian a revenit în echipa Simonei Halep, după ce aceasta a încheiat colaborarea cu Daniel Dobre.