Dezvăluirea din cartea lui Nuțu Cămătaru care a pus interlopii pe jar. Clanul Ștoacă reacționează

Dezvăluirea din cartea lui Nuțu Cămătaru care a pus interlopii pe jar. Clanul Ștoacă reacționează
Nuțu Cămătaru și altercațiile cu Clanul Ștoacă

În recenta carte biografică publicată, „Dresor de lei şi de fraieri- Viaţa lui Nuţu Cămătaru”, sunt aduse în discuție și presupuse evenimente violente între clanurile din Ferentari. Printre cele povestite de Nuțu Cămătaru, ar fi și o altercație cu unul din membrii clanului Ștoacă. Liderul acestui clan, Nicu Spaniolu, a decis să facă lumină în această poveste, într-un clip video publicat pe rețelele de socializare.

Nuțu Cămătaru și altercațiile cu Clanul Ștoacă

Cartierul Ferentari, unde locuiește Nuțu Cămătaru, cât și cei din Clanul Ștoacă, este cunoscut pentru rata mare a criminalității, dar și pentru altercațiile între clanurile mafiote ce controlează zone din cartier. În cartea sa, Nuțu Cămătaru are câteva pagini în care descrie cu lux de amănunte un episod de acest gen.

Celebrul interlop mărturisește în paginile cărții că ar fi avut o altercația violentă cu Foro, unul din membrii clanului condus de Nicu Spaniolu. Mărturiile par a fi mincinoase, sau cel puțin așa declară liderul Clanului Ștoarcă într-un clip video.

„Erau foarte mulți din neamul nostru, aproape toți. Printre numele mai importante a fost și Foro, băiatul lui Șampi. Nu a fost Noiembrie acolo! De ce spun asta? Pentru că Nuțu Cămătaru, la pagina 119-120 aduce în discuție întâmplarea asta.

El afirmă că s-a întâmplat o belea între noi, acolo și că ne-ar fi bătut. Așa se înțelege din ce scrie acolo. Este adevărat că a avut o altercație cu Foro. La ieșire, când a dat să plece, Sile a scos un spray și a dat către Foro. Normal că ne-am băgat între ei să nu se strice petrecerea.”, spune interlopul, legat de dezvăluirile lui Nuţu Cămătaru.

„Prieten ne era și Foro, și acum ne este prieten și Nuțu Cămătaru”

Nicu Spaniolul și-a continuat intervenți, descriind de fapt cum au stat lucrurile la botezul cu pricina, unde se afla și Nuţu Cămătaru. Liderul clanului Ștoacă a mai afirmat că erau foarte buni prieteni, iar Nuţu Cămătaru se afla acolo în calitate de naș.

Prieten ne era și Foro, și acum ne este prieten și Nuțu Cămătaru, mai ales că ne boteza copilul. Vă dați seama că era o situație delicată, nu puteai să te bagi pentru unul sau pentru altul. Spun asta în contextul în care el afirmă în carte că noi ne-am fi dat de partea lui, l-am fi trădat pe Foro.

Mai mult, el afirmă că Foro era acolo cu brigadă… Nu era cu nici o brigadă, el venise cu un copil mic, un pungaș, în cheamă Tudorică, nu știu dacă nmai trăiește,”, a povestit Nicu Spaniolu pe contul lui de socializare.

Nuţu Cămătaru, criticat dur de liderul Clanului Ștoacă

În paginile următoare, după povestea cu altercația, Nuțu Cămătaru povestește un alt episod, mult mai dur. Dur, nu prin violență, ci prin faptul că era vorba de nepoata liderului Clanului Ștoarcă, și despre consumul de droguri

În același clip, Nicu Spaniolul, vădit deranjat de cele povestite, i-a adus aminte lui Nuţu Cămătaru că și fiul său a consumat droguri, și că ar fi trebuit să facă cu totul altceva.

”Ce vreau să-și mai spun: ce i s-a întâmplat nepoatei mele, Anicuța, atunci, episodul ăla pe cu care ai început (în carte, n.r.) se poate întâmpla la oricine. Nu uita că la noi, în Ferentari, se droghează multă lume, inclusiv copilul tău!

Este adevărat că a făcut nepoată-mea o depresie, îi mulțumim lui Dumnezeu că și-a revenit.Aș fi vrut, din partea ta, decât să fi scris acolo în carte, să o iei pe nepoată-mea, s-o consolezi în memoria prietenului tău care a murit în brațele tale”, a încheiat Nicu Spaniolu, liderul clanului Ștoacă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI