Dezvăluire de ultimă oră în cazul exploziei din Arad. Lucian Bode a făcut anunțul

Dezvăluire de ultimă oră în cazul exploziei din Arad. Lucian Bode a făcut anunțul
Ce s-a aflat despre moartea lui Ioan Crișan. Lucian Bode a anunțat

Ioan Crișan și-a pierdut viața în urma unei explozii din Arad, iar acest caz încă reușește să cutremure o țară întreagă. Chiar dacă afaceristul a fost condus pe ultimul drum, mai sunt multe detalii analizate de autorități, iar acum o dezvăluire va schimba toată situația.

Dezvăluiri șocante despre moartea lui Ioan Crișan

Anchetatorii fac eforturi uriașe pentru a afla ce s-a întâmplat, de fapt, în atentatul cu bombă de la Arad. Volumul de muncă este unul uriaș pentru autorități, iar Lucian Bode, Ministrul de Interne, a declarat că acest caz nu o să fie pus la punct până când nu se vor găsi făptașii. De asemenea, acesta a precizat că modul de operare a fost unul diferit, așa că se vor continua cercetările pentru a se limita spectrul de analiză.

„Autorităţile statului român sunt total implicate în rezolvarea acestui caz. Volumul de muncă este unul urias. Colegii mei sunt determinati şi fac eforturi pentru ca persoanele responsabile să fie aduse în faţa justiţiei. (…) Dispozitivul a fost montat în maşină ceea ce arată un mod de operare diferit faţă de alte moduri în care dispozitivele au fost montate în exteriorul maşinii.

Mi-am exprimat supărarea că nu am reuşit să dejucăm acest atentat. Acum vedem că vorbim de un mod de operare diferit. Un anumit sector, zonă infracţională acţionează într-un fel, montează aceste dispozitive în exterior şi într-o anumită zonă se operează aşa ca la Arad. Pe măsură ce cercetăm, limităm spectrul de analiză. Parchetul general coordonează foarte bine această anchetă.”, a explicat Lucian Bode, potrivit News.ro.

Detalii despre Ioan Crișan. Cine nu a participat la înmormântare

Ioan Crișan și-a găsit sfârșitul în parcarea unui supermarket din Arad, după ce în mașina sa a fost amplasată o bombă chiar sub scaunul șoferului. Trupul carbonizat al afaceristului a fost găsit pe bancheta din spate de către autoritățile ce încearcă să spulbere misterul ce s-a ridicat în jurul morții sale. Acesta era cunoscut drept un om discret și deținea una dintre puținele ferme de somn african din Europa de Est.

Afaceristul din Arad a fost condus pe ultimul drum de către apropiați și familie după ce trupul său neînsuflețit a fost ridicat de la morgă chiar de fiica sa. El a fost înmormântat la Cimitirul Eternitate din Arad, dar nu toată lumea a putut să își ia adio de la acesta. Pentru a se asigura că nu va avea parte de surprize neplăcute, soția lui Ioan Crișan ar fi angajat două firme de pază pentru ca amanta bărbatului să nu fie prezentă la eveniment.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI