Când va fi înmormântat Ioan Crișan, de fapt. Cine are interzis la evenimentul din Arad

Când va fi înmormântat Ioan Crișan, de fapt. Cine are interzis la evenimentul din Arad
Ancheta atentatului de la Arad în plină desfășurare

Fiica lui Ioan Crișan, Laura Crișan, a ridicat trupul neînsuflețit al afaceristului ce a murit în urma unui atac cu bombă de la morgă. Persoanele ce au ținut la bărbatul din Arad îl vor putea conduce pe ultimul drum, așa că familia se ocupă de ultimele detalii atunci când vine vorba despre înmormântare.

Când o să fie înmormântat Ioan Crișan. Familia se pregătește să îl conducă pe ultimul drum

Momentul în care s-a aflat că Ioan Crișan a murit în mașina sa în urma unei explozii nu îl vor uita foarte mulți români. O țară întreagă a rămas șocată după evenimentul tragic, iar acum, rudele bărbatului se pregătesc să îl ducă pe acesta către ultimul drum. Afaceristul din Arad a lăsat în urmă o familie ce se luptă cu o durere greu de dus.

Înmormântarea lui Ioan Crișan are loc astăzi, 9 iunie. Începând cu ora 13:00, rudele și apropiații își vor putea lua adio de la acesta la Cimitirul Eternitatea din Arad. În timp ce autoritățile încă încearcă să pună cap la cap anumite detalii, în familia afaceristului tensiunile ating cote maxime. Se pare că soția lui ar fi luat o decizie drastică și i-ar fi interzis unei persoane să participe la evenimentul foarte trist.

În viața lui Ioan Crișan stăteau la loc de cinste două femei, adică soția și amanta. Pentru că partenera de viață nu a reacționat foarte bine la ideea de a o vedea pe cealaltă reprezentantă a sexului frumos, aceasta ar fi angajat deja două firme de pază pentru a se asigura că amanta nu o să ajungă la eveniment. Nevasta afaceristului s-a impus pentru a nu se confrunta cu anumite neplăceri.

Cine nu va participa la înmormântare. Ce decizie a luat soția afaceristului

Amanta bărbatului, pe nume Aurora Ardelean, era chiar contabila firmei pe care o deținea afaceristul. Apariția ei ar putea elucida multe mistere din cazul dramatic, mai ales pentru că era extrem de apropiată de Ioan Crișan. Până și autoturismul în care bărbatul din Arad și-a găsit sfârșitul era trecut pe un alt nume, adică sora amantei sale deținea mașina în acte, semn că aceștia aveau mare încredere unul în celălalt.

Ioan Crișan și-a găsit sfârșitul după ce în mașina sa a fost amplasată o bombă chiar la scaunul șoferului. Autoturismul a fost cuprins de flăcări într-o parcare a unui supermarket din Arad, iar trupul carbonizat al bărbatului a fost găsit de către autoritățile ce încearcă să elucideze acest caz. Se pare că atacul ar fi fost pe fond de răzbunare după ce afaceristul supărase mai multe persoane.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI