Cum arată soția lui Ioan Crișan după moartea afaceristului. Imagini dureroase cu femeia

Cum arată soția lui Ioan Crișan după moartea afaceristului. Imagini dureroase cu femeia
Cum a fost surprinsă soția lui Ioan Crișan. Femeia este distrusă de durere

Moartea tragică a afaceristului Ioan Crișan a șocat o țară întreagă. În timp ce mai multe detalii sunt puse cap la cap pentru a afla întreaga poveste, soția bărbatului este distrusă de durere. Aceasta a fost surprinsă recent plângând moartea partenerului său, iar imaginile sunt unele foarte triste.

Imagini tragice cu soția lui Ioan Crișan. Femeia este distrusă de durere

Fiica și soția afaceristului încă așteaptă un răspuns cu privire la moartea bărbatului. În timp ce anchetatorii încearcă să afle cine i-a vrut răul, rudele afaceristului trec prin clipe de cumpănă. Cele două se pregătesc să îl conducă pe ultimul drum, dar durerea pe care a lăsat-o în urmă este greu de suportat. În timp ce multă lume vrea să afle verdictul cazului, partenera omului ce și-a găsit sfârșitul tragic abia își poate abține lacrimile.

Mai multe imagini au fost dezvăluite recent de către Antena 3 cu soția lui Ioan Crișan. Aceasta, vizibil afectată, a fost văzută în locuința sa. Se poate observa că partenera afaceristului ce a murit într-un mod teribil este distrusă de durere, ținându-și capul pe mână în timp ce stă la o masă. Clipele grele în care femeia a fost surprinsă au întristat milioane de români ce urmăresc episodul dramatic.

Ioan Crișan, o moarte dramatică. Ce detalii au ieșit la iveală în cazul afaceristului

Mai multe ipoteze au ieșit la iveală după ce Ioan Crișan și-a pierdut viața în momentul în care o bombă a fost detonată și mașina lui a fost cuprinsă de flăcări. Mai mulți martori au relatat că ar fi văzut un bărbat suspect umblând la autoturism, iar pe camerele de supraveghere a fost observată o persoană suspectă, îmbrăcată în negru. Detalii sunt puse cap la cap în cazul afaceristului ce s-a stins din viață în parcarea unui supermarket din Arad, iar autoritățile au reușit să facă o listă restrânsă de suspecți.

Ioan Crișan era descris ca fiind un om discret și la locul său de către persoanele ce îl cunoșteau. Acesta își petrecea timpul, de obicei, la un local din apropierea locuinței sale, loc unde în care fost surprins de camere cu doar două zile înainte să piară carbonizat în mașina ce a explodat.

Afaceristul deținea una dintre puținele ferme de somn african din Europa de Est. Chiar dacă acesta nu își dorea să iasă în evidență și spera să câștige cât mai mulți bani, se pare că datoriile îl ajungeau din spate. Spre exemplu, firma pe care o deținea apărea în multe dosare de executare silită. În același timp, multe persoane au susținut că el ar fi construit tot ce deținea pe bani împrumutați.