Dezbatere Viorica Dăncilă, candidat în turul 2 la alegerile prezidențiale 2019. Live Video

Dezbatere Viorica Dăncilă, candidat în turul 2 la alegerile prezidențiale 2019. Live Video

UPDATE 18:45 – „Liviu Dragnea dacă a greșit, a plătit pentru ceea ce a făcut. Klaus Iohannis cum plătește, pentru că avem un președinte care a încălcat Constituția. În primul rând a încălcat decizia Curții Constituționale, pentru că nu a numit miniștri interimari, vă dau acest exemplu., mai susține candidatul PSD la prezidențiale.

UPDATE 18:35 –  „Considerați că Liviu Dragnea a fost un om rău pentru România?”, a fost întrebată candidata la prezidențiale, de către cei din presă.  „Noi ne asumăm fiecare membru al partidului în parte, și cu bune și cu rele. Liviu Dragnea a avut și lucruri bune, și lucruri rele.”, a spus Viorica Dăncilă.

UPDATE 18:30„Nu-mi asum asaltul asupra justiției. Nu ați văzut premierul Viorica Dăncilă făcând un asalt asupra justiției. Când ministrul Justiției a încercat să intervină în justiție, am intervenit.”, a fost răspunsul candidatului PSD, la întrebările jurnaliștilor pe acest subiect.

UPDATE 18:20 – „Cred și acum că este necesară o dezbatere. Cred că în ultimele zile ar trebui să renunțe la lașitate, din respect pentru români și pentru presă. Vă este teamă de această confruntare, pentru că toate aceste etichete pe care mi le-ați lipit mie în tot acest timp vi se potrivesc dumneavoastră”, a conchis Viorica Dăncilă, înainte de a primi întrebări din partea jurnaliștilor prezenți.

UPDATE 18:00„Este un dialog pe care îl consider necesar. Avem un președinte care crede că o parte de presă merită să participe la dezbatere și o parte nu”, și-a început Viorica Dăncilă discursul, din seara de marți.

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2019 a avut câteva întrebări pentru actualul președinte Klaus Iohannis, deși nu se aflau față-n față pentru o dezbatere propriu-zisă. Viorica Dăncilă i-a rugat pe membrii presei prezenți să fie cei care le transmit candidatului PNL, care urmează să aibă o dezbarere, de la 19:00, tot în seara de marți.

„În toată această perioadă, președintele Iohannis a ieșit în spațiul public și a dezinformat. Le-a spus pensionarilor că nu sunt fonduri și nu s-a gândit că poate sunt pensionari care nu mai au bani de medicamente sau ce pune pe masă dacă nu își primesc pensia la timp. A fost o abordare prin care a căutat să câștige puncte electorale, dar nu să aducă o creștere României. (…) A blocat Guvernul, a blocat alegerea ministrului Educației, făcând astfel ceea ce știe mai bine, să blocheze. (…) Este un președinte care nu înțelege că nu trebuie să vină în fața românilor și să jignească. De ce nu ați făcut, domnule Iohannis, în cei cinci ani de mandat? Cum v-ați simțit în fiecare lună când ați primit un salariu, fără să faceți nimic, tot din banii românilor”, a mai spus Viorica Dăncilă despre cei cinci ani de mandat ai lui Klaus Iohannis.

„Am văzut că președintele Klaus Iohannis s-a întors din SUA cu o șapcă și 3 poze. Eu am avut 40 de vizite externe și am căutat ca, din fiecare vizită, să aduc ceva concret pentru România”, a mai adăugat Viorica Dăncilă, despre realizările în ceea ce privește politica externă a României.

 

Dezbatere Viorica Dăncilă, turul 2 la alegerile prezidențiale 2019
Viorica Dăncilă a vorbit despre mandatul de președinte al lui Klaus Iohannis

Viorica Dăncilă, candidat în turul 2 la alegerile prezidențiale 2019, a anunțat că va susține o dezbatere marți, 19 noiembrie, începând cu ora 18.00, la Palatul Parlamentului. Întâlnirea cu reprezentanții din mass-media are loc, după ce Klaus Iohannis, contracandidatul său, a anunțat că va organiza o dezbatere. Dăncilă îi urmează astfel exemplul adversarului său, motivând că își dorește pe această cale să vină în fața românilor cu răspunsuri la subiecte de interes pentru țară.

Dezbatere Viorica Dăncilă, turul 2 la alegerile prezidențiale

Viorica Dăncilă a anunțat prin intermediul paginii sale de facebook faptul că va susține o dezbatere, marți, 19 noiembrie, la ora 18.00. Practic, în aceeași zi, cu o oră mai devreme față de dezbaterea pe care a organizat-o Klaus Iohannis.

Dăncilă se luptă să câștige alegerile prezidențiale 2019
Dăncilă se luptă să câștige alegerile prezidențiale 2019

„Cred cu tărie că această campanie are nevoie de dialog, de dezbateri, de o prezentare coerentă a viziunii pentru România și, mai ales, de răspunsuri la întrebările oamenilor. Eu nu pot fi de acord cu fuga de asumare și fuga de întrebări, nici cu aroganța pe care o afișează președintele Iohannis și disprețul pentru dreptul românilor la informare. Acest elitism al domnului Iohannis și această selecție pe care a făcut-o pentru evenimentul de astăzi trădează de fapt teama de un dialog autentic, teama de adevăruri incomode.

Eu am ales să am o discuție liberă, deschisă, cu oricine are întrebări despre viziunea candidatului pentru România. Voi avea un dialog deschis cu TOȚI jurnaliștii care își doresc să participe, astăzi, începând cu ora 18:00, la Palatul Parlamentului, sala Spiru Haret. Accesul este liber pentru toți reprezentanții mass-media desemnați de către instituțiile pe care le reprezintă. Intrarea se face pe baza legitimației de presă și a actului de identitate la intrarea S2, începând cu ora 16:00.”, este mesajul care apare pe pagina de socializare a fostului premier.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI