Cum arăta Carmen Iohannis, în adolescență. Imagini rare cu soția președintelui

Cum arăta Carmen Iohannis, în adolescență. Imagini rare cu soția președintelui

Prima Doamnă a României a împlinit de curând vârsta de 59 de ani, însă nu își trădează absolut deloc anii, și datorită stilului vestimentar abordat. Totodată, în tinerețe, nu mulți dintre români ar bănui că soția președintelului Klaus Iohannis a urmat cursuri de pian sau balet, în anii de copilărie, spre cei ai adolescenție.

Cum arăta Carmen Iohannis, în adolescență

Carmen Iohannis și-a aniversat pe 2 noiembrie, în acest an, cei 59 de ani. Pentru că odată cu mandatul prezidențial al lui Klaus Iohannis a devenit foarte mediatizată și urmărită de pulbicul român, prima doamna a avut puse sub lupă și marea majoritate a ținutelor pe care le-a afișat la întâlnirile oficiale.

Cum arăta Carmen Iohannis, în adolescență. Imagini rare cu soția președintelui
Prima Doamnă a României arăta total diferit în anii adolescenței, față de cum se afișează în prezent

Însă, în perioada tinereții, când se afla în satul Sântu, județul Mureș, Carmen Iohannis nu semnăna absolut deloc cu cea de acum. Prima Doamna provine dintr-o familie catolică înstărită, tatăl ei fiind de meserie blănar. De aceea, în anii în care a crescut în sânul familiei sașe, aceasta a luat și lecții de pian sau de balet. Respectivele lecții au ajutat-o, cel mai probabil să nu aibă absolut deloc probleme cu greutatea sau kilogramele în plus.

Aceasta formează un cuplu cu actualul președinte al României, fiind căsătoriți de aproape trei decenii. La fel, cei doi s-au cunoscut când Prima Doamnă avea vârsta de 22 de ani, când era încă în anii studenției. După șapte ani, aceștia s-au căsătorit. Timp de o foarte mare perioadă, Carmen Iohannis a lucrat ca profesoară de engleză la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu.

În imaginile rare cu soția președintelui se poate observa că aceasta avea și o frizură diferită, purtându-și podoaba capilară în diverse moduri, precum adolescentele din acea perioadă. Mai mult, Carmen Iohannis a ales să își poarte natural părul, iar mai apoi s-a vopsit brunetă. Odată cu preluarea mandatului de președinte a lui Klaus Iohannis. Prima Doamnă și-a schimbat aproape de tot și stilil vestimentar pe care îl avea, potrivit cancan.ro.