Ce a făcut Alexandra Becali, în văzul multor bucureșteni. Fata lui Gigi Becali nu a avut nicio jenă FOTO EXCLUSIV

Ce a făcut Alexandra Becali, în văzul multor bucureșteni. Fata lui Gigi Becali nu a avut nicio jenă FOTO EXCLUSIV
Ce a făcut Alexandra Becali în văzul tuturor?

Alexandra Becali a surprins pe toată lumea cu gestul său recent. Ce a făcut una din moștenitoarele celebrului afacerist în văzul lumii? Tânăra se afla pe străzile din București.

Alexandra Becali, gest fără nicio jenă în văzul tuturor bucureștenilor

Gigi Becali este unul din cele mai controversate personaje din lumea publică. Deși are un statut râvnit de foarte mulți și o notorietate ce nu se poate discuta, fetele sale rămân în umbră de cele mai multe ori.

Tinerele sale și soția acestuia au ales încă de mulți ani să rămâne niște prezențe discrete și să se bucure de viața privată pe care să nu o critice gurile rele în niciun fel. Iată că din când în când cel puțin una dintre moștenitoarele latifundiarului atrage atenția tuturor.

Alexandra Becali a fost surprisă ieri de paparazzi playtech.ro blocând trotuarul din fața unei cafenele pentru a-și cumpăra o băutură. Totul se întâmpla în jurul prânzului. Nu este pentru prima oară când șoferița uită de astfel de detalii.

Amintim că în urmă cu câteva luni fiica lui Becali a parcat chiar pe trecerea de pietoni din fața mall-ului Băneasa tot pentru a-și cumpăra o cafea. Cu toate astea, cei care au văzut-o pe tânără cu siguranță au trecut cu vederea micul ‘derapaj’ pentru că și-au clătit ochii cu cu trupul său de model și chipul de păpușă.

Tânăra este des asaltată de complimente pentru felul în care arată și pentru schimbările făcute de-a lungul timpului în dreptul imaginii sale. Fanii celebrului afacerist și-ar dori să știe mai multe detalii despre cele trei fete ale sale, dar acest lucru se pare că nu se va întâmpla prea curând.

  • Vezi Galeria FOTO

Ce a fost între ea și un tânăr afacerist?

Fiica mijlocie a lui Becali s-a zvonit că a avut o relație de lungă durată cu Mihnea Grigoriu. Cu toate astea, spusele blondinei indică altceva. Tânăra a negat orice relație amoroasă alături de tânărul afacerist renumit din Capitală.

„Eu și Mihnea Grigoriu ne cunoaștem încă din copilărie și niciodată nu ne-a legat nimic mai mult decât relație de prietenie, fapt pe care de altfel el însuși îl poate confirma.

Având în vedere educația pe care am primit-o de la părinții mei și discreția care mă caracterizează, nu voi mai face niciun comentariu cu privire la acest subiect și am speranța că jurnaliștii care încă își mai ghidează cariera după principiile deontologice vor face corecturile necesare, iar pe viitor vor evita să mai scrie știri vădit mincinoase cu privire la viața mea și a familiei mele.

Este totuși păcat că momentele fericite prin care trecem să fie umbrite de asemenea neadevăruri care, în defintiv, nu fac decât afecteze încrederea publicului în mass-media românească”
Alexandra Becali (Sursa: instagram.com)