Trai greu pentru Edi Iordănescu la FCSB? Cum îl pot ”lucra” jucătorii la Gigi Becali. S-a aflat tot!

Trai greu pentru Edi Iordănescu la FCSB? Cum îl pot ”lucra” jucătorii la Gigi Becali. S-a aflat tot!
Trai greu pentru Edi Iordănescu la FCSB? Cum îl pot ”lucra” jucătorii la Gigi Becali. S-a aflat tot!

Trai greu pentru Edi Iordănescu la FCSB? Cum îl pot ”lucra” jucătorii la Gigi Becali. STehnicianul de 43 de ani a preluat, de miercuri, banca tehnică a campioanei. În plus, el a obținut de la patron, prin contract, angajamentul că acesta nu se va mai băga în viața echipei. Toate bune și frumoase pentru noul cuplu din fotbalul nostru, „GEdi”. Dar pericolul pentru Iordănescu poate veni de unde se așteaptă mai puțin.

Trai greu pentru Edi Iordănescu la FCSB?

Trai greu pentru Edi Iordănescu la FCSB? Tehnicianul de 43 de ani a devenit noul antrenor al vicecampioanei după ce Gigi Becali a acceptat toate clauzele dorite de acesta. Latifundiarul a fost de acord să nu se mai bage la echipă, lucru prevăzut și în contract. Iordănescu nu poate fi dat afară dacă echipa are încă șanse la titlu, decât contrasumei de 500.000 de euro. În schimb, el poate demisiona fără pretenții din partea clubului, dacă Becali vorbește în public despre antrenor sau jucători.

Toate bune și frumoase în cel mai nou cuplu din fotbalul nostru, „GEdri”. Dar nu toată lumea vede lucrurile așa. Dorinel Munteanu, fost antrenor al roș-albaștrilor, în 2008, crede că Edi Iordănescu va trebui să aibă grijă la toanele unor jucători de-ai echipei. Mai ales la cei considerați deja vedete. „

Sunt jucători mofturoși, care la primul lucru rău se vor duce la patron să se plângă”, a comentat Dorinel Munteanu, la Pro X.

Cum îl pot ”lucra” jucătorii la Gigi Becali. S-a aflat tot!

Edi Iordănescu mai poate avea parte și de o altă surpriză neplăcută, dar din partea lui Gigi Becali. Dorinel Munteanu e sceptic în ceea ce privește capacitatea latifundiarului de a nu se băga la echipă peste capul antrenorului

La câte promisiuni a făcut, nu cred că Becali se va schimba foarte mult. Sunt, totuși, niște clauze în contract, unele care l-ar costa foarte mult, dar nu cred că se va schimba”, a mai spus recordmanul de selecții la naționala României, conform sursei citate

Miercuri, în primele declarații date din postura de antrenor la FCSB, Edi Iordănescu a fost binevoitor față de fotbaliștii echipei. El a declarat că a venit la roș-albaștri mai ales pentru grupul de jucători pe care-i consideră foarte talentați.

Am venit să antrenez în mod special pentru jucători, pentru acest grup de băieți care consider că sunt extrem de talentați, cu foarte mult potențial și foarte multe de demonstrat. Este o provocare ca împreună să reușim ca ei toți să treacă de la statutul de jucători talentați la unii extrem de valoroși.

Pentru asta, trebuie rezultate, performanță, trofee, ieșire în Europa și echipă națională. Primul pas este să strângem rândurile și să reclădim, reconstruim”, a spus Edi Iordănescu pentru site-ul oficial al clubului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI