Dezastru pentru bărbați de sărbători. Ce a observat Dana Budeanu

Dezastru pentru bărbați de sărbători. Ce a observat Dana Budeanu
Dana Budeanu, reacție despre bărbați: ce se întâmplă de sărbători.

Dana Budeanu a vorbit despre sărbătorile de iarnă și dezastrul care îi va avea în prim-plan în special pe bărbați. Fosta vedetă de la Pro TV a observat ceva aparte despre acest sezon rece. ,,E un coşmar. Toţi vor apocalipsa! Adică nu vine Crăciun Fericit! Nu există asta. Ei nu mai au reacții…”, a subliniat designer-ul. Fanii săi nu au rămas surprinși de reacția acesteia, mai cu seamă că o știu foarte bine.

Dana Budeanu, detalii despre dezastrul de sărbători: ce se va întâmpla cu bărbații?

Dana Budeanu a venit cu noi declarații controversate. Cu toate astea, fanii săi sunt obișnuiți cu comentariile vedetei, iar mulți dintre internauți sunt de acord cu cele spuse de divă. Fosta vedetă Pro TV a subliniat că sărbătorile sunt un coșmar pentru bărbați în special.

,,Sărbătorile sunt un regal pentru că se intră în această demență care este orchestrată de amețite, ele, o forță foarte mare. Ei nu mai au reacții. Spune-mi și mie de Crăciun, care e liniștea omului? Bă, care-i liniștea bărbatului de Crăciun”, spune Dana Budeanu care a explicat de ce luna decembrie este un adevărat coșmar pentru bărbaţi.

,,De ce credeți că-s fericiți? Luna sărbătorilor este cel mai mare coșmar pentru 90% din bărbați”

Cea din urmă a mărturisit că luna sărbătorilor este un dezastru pentru masculi și că prima sărbătoarea importantă din calendar nu este deloc una fericită.

Designer-ul a susținut că cei mai mulți ,,cară mâncare” și se ocupă foarte mult de organizarea meselor pentru familie la îndemnul partenerelor lor sau a celor din familie. De asemenea, creatoarea de modă a mai mărturisit că viața lor este terminată de la 1 decembrie până pe data de 2 ianuarie.

,,Deci, luna sărbătorilor este cel mai mare coșmar pentru 90 % dintre bărbați! Adică nu vine Crăciun Fericit! Nu există asta! De ce credeți că-s fericiți? Bărbații care în toate zilele premergătoare și după Crăciun cară mâncare. Ei după 22 încep căratul sarsanalelor.

Cară de la țară la București, care de la soacre, care de la celelalte soacre, cară de la mame, ei trebuie să aducă. Ai adus brad? Când se întâmplă 1 decembrie i s-a terminat viața până pe 2 ianuarie, că trebuie să treacă și de Revelion. El nu mai vrea să treacă, mă, în anul următor pentru că iar vine Crăciunul! Nu mai vrea Crăciun și Paște, nu mai vrea. El nu vrea de Crăciun”, a subliniat aceasta la Antena 3 CNN.

Urmăriți Playtech.ro și pe