19 oct. 2021 | 12:59

Dezastru pentru aceste zodii în 2022. Ghinioane în lanţ pentru aceşti nativi

Horoscop
Dezastru pentru aceste zodii în 2022. Ghinioane în lanţ pentru aceşti nativi
Dezastru pentru aceste zodii în 2022.

Horoscop 2022. Care sunt zodiile care vor avea ghinion în anul 2022. Horoscopul pentru anul viitor nu aduce vești bune pentru unii dintre nativi.

Dezastru pentru aceste zodii în 2022

În anul ce vine, unii dintre nativi vor avea parte de un an destul de greu, deoarece astrele nu par a avea deloc planuri bune pentru ei. Iată ce se întâmpla în noul an și cum te pot afecta schimbările ce vor veni.

La capitolul ghinion în anul 2022 se înscriu mai multe zodii. Spre exemplu, Taurii deschid lista nativilor cu ghinion în anul următor, iar planurile lor sunt date peste cap total. Majoritatea problemelor pe care le au vor avea loc la muncă. Poate fi vorba de penalități, despre opriri din salariu sau chiar de o concediere. Depinde de ei dacă iau măsuri imediat, însă nimeni nu garantează că acestea vor funcționa.

Și Balanțele vor avea un an plin de dezamăgiri și riscă să piardă persoane importante. Cineva apropiat li s-ar putea îmbolnăvi, iar nativii vor fi cei care se vor ocupa de ei, dar nu de ei va depinde evoluția bolii. Nativii trebuie să se asigure că cei cu probleme de sănătate vor cere sfaturile medicilor și că urmează tratamentul indicat de specialiști.

Nici Scorpionii nu vor simți că le merge atât de bine, deși muncesc mult și sunt responsabili. Se pare că orice ar face, stelele nu li se aliniază și pare că nimic nu prinde contur. Din cauza nehotărârii și felului lor foarte schimbător, vor atrage ghinionul de partea lor, fără să mai poată face ceva. Să fie mai optimiști, dacă vor să schimbe ceva.

Un an greu și pentru Capricorni și Vărsători

Un an greu se anunță și pentru natovii din zodia Capricorn. Ei vor avea ghinion din cauza faptulu că sunt prea încăpățânați și vor să facă numai ca ei, deși de cele mai multe ori greșesc. Ei atrag oameni care nu îi merită, pierd timpul cu persoanele nepotrivite, însă în anul 2022 situația se va complica și mai mult. Oamenii din viața lor le vor pune capac și le vor face zile fripte.

Și Vărsătorii tind să fie persoane extrem de dificile și nimeni să nu se înțeleagă cu ei. Dacă și-au pus ceva în minte, se pare că nimeni nu va reuși să le schimbe ideile. Se pare că asta îi va costa mult în anul care vine și vor înregsitra pierderi majore din cauza comportamentului lor.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Adio COZI la SGR! Un nou DISPOZITIV de COLECTAT STICLE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro