Horoscop zilnic, 19 octombrie. Zodia care primește a doua șansă în dragoste

Horoscop zilnic, 19 octombrie. Zodia care primește a doua șansă în dragoste
Zodia care primește a doua șansă în dragoste

Horoscop zilnic, 19 octombrie. Ziua de astăzi vine cu vești foarte bune. După ce ieri a ieșit din retrogradare în Vărsător Jupiter, planeta beneficiilor și a progresului, iată că astăzi își reia mersul direct și Mercur prin zodia Balanță. Astfel, ni se limpezesc gândurile, mecanismele de gândire vor funcționa la capacitate maximă, comunicarea cu ceilalți se va îmbunătăți și vom vedea mai clar situațiile care ne-au adus frământări în ultimele aproape trei săptămâni. De acum avem liber la semnat contracte, la negocieri și mai ales la luarea unor decizii importante privind relațiile noastre.

Horoscop zilnic, 19 octombrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic, 19 octombrie

Horoscop zilnic, 19 octombrie Berbec/ Ascendent Berbec

Mercur a fost retrograd în sectorul relațiilor tale, prin urmare ți-a cerut să-ți reevaluezi atât viața de cuplu, cât și anumite contracte și legături profesionale, colaborări. Comunicarea cu ceilalți a fost mai greoaie, însă analiza profundă pe care ai făcut-o în acest răstimp te poate ajuta acum să iei cea mai bună decizie de viitor.

Vei vedea dintr-un alt unghi o relație și poți să lămurești situațiile neclare apărute și să depășești neînțelegerile. Pe de altă parte, îți vei recăpăta din energia necesară pentru a-ți îndeplini activitățile cotidiene.

Horoscop zilnic, 19 octombrie

Horoscop zilnic, 19 octombrie Taur/ Ascendent Taur

Mercur și-a încheiat retrogradarea prin sectorul muncii tale și, după frământări legate de program, de sarcini, de eficiență, acum te va ajuta să iei o decizie importantă în urma căreia să reușești să-ți crești randament la locul de muncă. Dacă ai avut parte de tensiuni cu colegii, acm puteți ajunge la o cale de mijloc.

Rutina zilnică, sănătatea, de asemenea au intrat în vizorul tău în ultima perioadă și indiferent cât de haotic te-ai simțit, de acum poți decide să-ți echilibrezi stilul de viață, mai ales că te vei simți mult mai energic. Totodată, poți lua decizia de a face bani din talentele tale și poți să da un verdict mai clar într-o situație afectivă, sentimentală.

Horoscop zilnic, 19 octombrie

Horoscop zilnic, 19 octombrie Gemeni/ Ascendent Gemeni

Tu ai toate motivele să te bucuri de reintrarea lui Mercur în mers direct, dat fiind că îți este guvernator. Starea generală ți se va mai îmbunătăți, vei vedea mai clar o situație sentimentală în care te afli și vei putea lua decizii în acest sens, iar comunicarea cu persoana iubită se va îmbunătăți.

Se pot rezolva neînțelegerile avute, iar dacă ai copii, vei reuși să te apropii de aceștia mai ușor și să-i înțelegi. O serie de hobby-uri sau proiecte creative pe care le-ai abandonat sau neglijat acum pot fi reluate.

Horoscop zilnic, 19 octombrie

Horoscop zilnic, 19 octombrie Rac/ Ascendent Rac

Cu Mercur în mers direct prin Balanță, comunicarea cu cei din jur, dar mai ales cu familia, se va îmbunătăți considerabil și vei putea clarifica toate neînțelegerile apărute în ultima perioadă. Starea emoțională și psihică se va îmbunătăți, de asemenea și te vei simți mai liniștit, mai echilibrat cu tine însuți.

Totodată, vei cedea mai clar o situație ce ține de casă, de bunuri patrimoniale și poți lua decizia corectă. Unii nativi aleg să se mute după multe tânguieli. Poți înțelege dintr-o altă perspectivă trecutul, copilăria și te poți ierta mai ușor, pe tine sau pe cei care consideri că ți-au greșit.

Horoscop zilnic, 19 octombrie

Horoscop zilnic, 19 octombrie Leu/ Ascendent Leu

Cu Mercur în mers direct vei vedea că multe dintre grijile și frământările pe care le-ai dezvoltat în ultimele săptămâni încep să se dizolve și, în plus, comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăți remarcabil.

Agitația interioară, maia les mentală se va domoli și poți lua decizii importante, poți negocia cu încredere, poți obține avize, aprobări mai ușor și poți să înveți cu mai mult spor. O situație financiară nu te va mai tensiona la fel de mult și chiar ai putea negocia salariul.

Horoscop zilnic, 19 octombrie

Horoscop zilnic, 19 octombrie Fecioară/ Ascendent Fecioară

Cum Mercur este guvernatorul tău, revenirea acestuia în mers direct te va detensiona și te va ajuta să iei decizii bune, fie profesionale, fie financiare. Pot să apară oportunități de a-ți crește veniturile, poți negocia salariul cu încredere în tine sau poți decide să-ți monetizezi talentele. Dacă până acum ai avut cheltuieli de făcut care ți-au dezechilibrat bugetul, te poți aștepta la o revenire la normal a situației.

Horoscop zilnic, 19 octombrie

Horoscop zilnic, 19 octombrie Balanță/ Ascendent Balanță

Ai toate motivele de bucurie, dat fiind că Mercur și-a încheiat retrogradarea prin zodia ta după o perioadă în care, cel mai probabil, te-a supus frământărilor și reevaluărilor.

De acum vei simți că îți recapeți încrederea în tine, vei putea lua decizii importante și starea de confuzie care a pus stăpânire pe tine se va dizolva. Poți trage niște concluzii corecte asupra unor situații din viața ta și poți spune celorlalți exact ceea ce gândești fără să te mai temi de nimic.

Horoscop zilnic, 19 octombrie

Horoscop zilnic, 19 octombrie Scorpion/ Ascendent Scorpion

Revenirea în mișcare directă a lui Mercur prin Balanță te va ajuta să scapi de multe frici, gânduri negre și frământări e care le-ai avut în ultima perioadă, mai ales că agitația psihică cu care te-ai confruntat se va mai domoli.

Dacă au revenit în viața ta persoane, vei putea lua cea mai bună decizie în legătură cu acestea. Ți se clarifică situații ce țin de proiecte, prieteni, de sectorul financiar și intim și poți lua decizii bune legate de sănătate sau stil de viață.

Horoscop zilnic, 19 octombrie

Horoscop zilnic, 19 octombrie Săgetător/ Ascendent Săgetător 

Mercur în mers direct prin Balanță te ajută să vezi mai clar care este direcția de viitor pe care să mergi de acum înainte și te susține să-ți faci planuri echilibrate. Se lămuresc neînțelegeri apărute în anturaj, se reiau relații de prietenie și chiar proiecte abandonate sau care au staționat, mai ales din sfera online.

Totodată, te vei bucura de mai multă popularitate ți poți rezolva situații profesionale care au fost apăsătoare. Cum Mercr este și guvernatorul relațiilor tale, vei observa o îmbunătățire remarcabilă a dialogului în cuplu și în sfera profesională.

Horoscop zilnic, 19 octombrie

Horoscop zilnic, 19 octombrie Capricorn/ Ascendent Capricorn

Mercur revine în mers direct în sectorul carierei tale și te susține să iei cele mai bune decizii profesionale, dar și să-ți îmbunătățești comunicarea cu superiorii.

Dacă până acum ai avut dileme și nu știai pe ce direcție profesională să mergi mai departe, de acum totul se clarifică. Sunt nativi care acum pot negocia o funcție, un statut, se pot remarca printr-o idee bună sau printr-un discurs.

Horoscop zilnic, 19 octombrie

Horoscop zilnic, 19 octombrie Vărsător/ Ascendent Vărsător

Revenirea lui Mercur în mers direct îți va aduce o clarificare a unei situații care ți-a ridicat multe semne de întrebare și ți-a adus multe frământări.

Vei avea mai multă încredere în rațiunea ta, în convingerile tale și unii nativi pot lua decizii importante legate de un curs sau de o călătorie, poate de o delegație. În viața sentimentală și intimă se clarifică lucruri, dar și un context financiar pare să se mai detensioneze.

Horoscop zilnic, 19 octombrie

Horoscop zilnic, 19 octombrie Pești/ Ascendent Pești

Mercur revine în mers direct în sectorul intimității și al resurselor tale (financiare, energetice, emoționale, etc…), fapt ce denotă o reală detensionare la aceste capitole. Poți rezolva situații ce țin de bunuri materiale, moșteniri, procese, litigii, credite. În plus, vei avea o altă persectivă asupra bunurilor pe care le împarți cu alții și vei putea lua o decizie corectă în acest sens.

Cum Mercur este guvernatorul relațiilor tale, vei observa că se va îmbunătăți comunicarea cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii profesionali. După reevaluări ale vieții intime, vei putea lua decizii ce țin de acest sector, mai ales dacă ai făcut parte dintr-o relație neoficială până acum. Se pot ierta secrete și infidelități și vei deveni mai stăpân pe emoțiile tale, mai sigur pe ceea ce simți.

 

Horoscop zilnic, 19 octombrieHoroscopul zilei de 19 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog


Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI