25 sept. 2024 | 10:55

Dezastru amoros pentru două zodii. Ajung la divorț, 2024 se termină în lacrimi și suferință

Horoscop
Dezastru amoros pentru două zodii. Ajung la divorț, 2024 se termină în lacrimi și suferință
Trecerea printr-un divorț poate fi mai stresantă

S-a spus că trecerea printr-un divorț poate fi mai stresantă decât primirea unui diagnostic terminal. Când dragostea merge prost, este un șoc imens pentru emoțiile cuiva. În acest context, astrologii vorbesc despre un dezastru amoros pentru două zodii, acești nativi ajungând la divorț, și din păcate 2024 se termină în lacrimi și suferință.

Pentru acești nativi anul 2024 se termină în lacrimi și suferință

Deși pentru unii acest an a fost unul plin de realizări, cel puțin până acum, pentru alții a reprezentat o perioadă grea, iar asta duce la schimbări radicale.

În cazul unor nativi, din nefericire, lucrurile au evoluat din rău spre mai rău, iar atunci când s-a ajuns la despărțire, este dureros din punct de vedere emoțional, și au senzația că sunt urmăriți de ghinion.

Cel mai rău dintre toate, pentru acești nativi, a fost că a trebuit să recunoască că și-au petrecut ani, sau chiar decenii, din viață făcând o greșeală. Asta e partea cea mai grea.

Dezastru amoros pentru două zodii

Din păcate, trecerea printr-un divorț nu este o situație bună pentru ambele părți. Nu toată lumea abordează divorțul în același mod. Este acel moment din viață în care ajungi să realizezi că nu mai este nimic,iar unii nativi au senzația că sunt victime ale unor consecințele karmice.

Este acel moment când îți dai seama că partenerul nu mai înseamnă aproape nimic pentru tine, din varii motive, iar asta duce, din păcate, la un dezastru amoros pentru două zodii. Iată cum îl gestionează acești nativi o astfel de situație.

Berbec

Pierderea persoanei iubite a lăsat o gaură uriașă în viața nativilor din Berbec, așa că se agăți de orice plăcere ieftină pe care o pot găsi pentru a umple acel gol întunecat care a fost rupt în mijlocul inimii lor.

Deși în sinea lor suferă, se agață de orice, chiar și de întâlniri rapide, fără sens și deprimante. Să uiți pe cineva este greu. Totuși, în ciuda tuturor acestor lucruri, ajung să se simtă mai goi ca niciodată.

Gemeni

Odată ajunși la divorț, nativii din Gemeni au tendința de a se întreba cum s-a transformat o poveste de dragoste într-un film de groază? Cum a devenit cel mai apropiat prieten al lor cel mai rău dușman? Cum a ajuns să moară ceva ce părea atât de viu? Ce a mers prost?

S-au simțit atât de aproape de ei, iar acum sunt din nou străini. De ce au așteptat până când s-au căsătorit ca să dea jos masca? Totul părea atât de prețios, iar acum pare atât de ieftin. Totul părea atât de divin, iar acum pare atât de profan.

Parteneri
A murit unul dintre milionarii României. Omul l-a adus pe Bush la București
Redactia.ro
Neurochirurgii au dezvăluit secretul așteptat de toată lumea. Top 3 alimente care produc noi celule cerebrale. Varza murată, pe listă
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Adevăratele origini ale marelui actor Jean Constantin. Acum s-a aflat adevărul!
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Taxa care îi face pe români să plătească mai mult în supermarketuri. Măsura este deja în vigoare
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! RĂSTURNARE MAJORĂ în SONDAJE
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată copiii Andreei Samson de la Asia Express. Actrița avea un bebeluș acasă când plecat pe Drumul Zeilor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro