20 sept. 2024 | 14:00

Horoscop 23-29 septembrie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia vizată de consecințele karmice VIDEO EXCLUSIV

Horoscop
Horoscop 23-29 septembrie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia vizată de consecințele karmice VIDEO EXCLUSIV
Horoscop 23-29 septembrie 2024 cu Mariana Cojocaru

Horoscop 23-29 septembrie 2024 este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în luna septembrie 2024.

Horoscop 23-29 septembrie 2024

După eclipsa de Lună de pe 18 septembrie din Pești, care ne-a agitat pe fiecare în parte, cu sau fără voia noastră, Soarele se pregătește să intre în zodia Balanță. Acum e acum! Pentru unii, destinul va fi ca la snooker sau biliard. La alții va fi ca la principiul dominoului. Cei netemători, acceptă toate provocările profitabile pentru câștig, succes, pentru dominație, totul va merge într-o zonă tranșantă, gen ruleta rusească.

A doua oară în an este o perioadă grea, cu încercări. Vorbim despre destinul de grup, la nivel macro și chiar despre destinul individual. Dacă nu avem coerență, dacă nu suntem coordonați cu gândirea, cu simțirea, cu crezul și cu dorința, degeaba facem la nivel individual. Produci și faci, dar nu ai cui să îi vinzi. Destinul de grup va fi pus între ciocan și nicovală.

Mulți vor fi nevoiți să facă alegeri importante, mulți vor orbecăi. Nu vor știi singuri cum să facă alegeri corecte. Au nevoie de îndrumare, de sfătuire, de tot. Aspectul central al săptămânii îl reprezintă intrarea Soarelui în Balanță, cea care caută neîncetat echilibrul, adevărul, vrea să scoată la lumină binele și să stârpească răul.

Discutăm despre Balanța pură, ca semn zodiacal, ca semnificație în astrologie, corectă și cinstită. De multe ori, în realitate, lucrurile nu stau chiar așa. Nu uitață că pe trigonocrație mereu trebuie să accesăm binele!

Berbec / Ascendent Berbec

Succesul e o dulce prăjitură, uneori este o amăgire sau o încercare. Voi iubiți competiția și acceptați provocările. Soarele cu eclipsa de Lună vă arată realitatea concretă. Trebuie să rămâneți ancorați în realitate, să eliminați tot ce este poate mult prea dur sau vă încorsetează. Poate sunteți închiși și nu evoluați așa cum vă doriți, în plan profesional sau sentimental. Trebuie să vă smulgeți ochelarii de cal! Cuvintele cheie pentru nativi sunt rătăcire sau rătăciți, după caz, dar căutați ghidare și îndrumare.

Horoscop 23-29 septembrie 2024. Taur / Ascendent Taur

Vă freamătă ceva, o întrebare existențială, o idee, o problemă care se vrea urgent rezolvată. Ca la matematică! Acolo este și cheia succesului imediat și nu trebuie amânată. Cei care sunt doritori de beneficii, de câștig, unii chiar avizi de bani, trebuie să fie nu doar muncitori, ci împătimiți. Să își iubească profesia, cariera, să știe cum să facă în așa fel încât de acolo să atragă și beneficii pe măsură. Nu uitați, câștigurile sunt de mai multe feluri, nu doar bănești. Unele mai sunt și în ceruri, talanți divini.

Gemeni / Ascendent Gemeni

Unii vor simți că trăiesc nemaitrăitul, ceea ce e de bine ca experiență și stare de spirit. Alții vor simți că stau pe nisipuri mișcătoare. Per total, atenție la prăjiturile de destin și la consecințele karmice pe care le purtați, fie pe viitor, chiar pe vieți, fie pe trecut, pe viețile anterioare care vin cu un scop anume.

Horoscop 23-29 septembrie 2024. Rac / Ascendent Rac

Chiar între ciocan și nicovală vă poziționați în săptămâna ce urmează, datorită cuadraturii Soarelui cu Marte. Depinde cât de dibaci și de harnici, buni fierari sunteți. Bateți fierul cât e cald! Atenție mare la temperatură, la obiectele pe care le folosiți pentru a transforma fierul în ceva trainic, durabil și de calitate excepțională. Acolo e venitul, acolo trageți linia și acolo se văd câștigurile.

Leu / Ascendent Leu

Soarele vă susține alianțele de culise. La a doua vedere, mai profundă, ceva parcă vă neliniștește. E un soi de freamăt, tensiune, cumpene, teste pentru că știți că sunteți puși la adăpost, dar pentru un termen scurt. Alții nu sunt puși la adăpost, tocmai au încheiat niște cicluri cu această eclipsă și sunt neliniștiți pentru că nu știu cum va fi startul când se dă startul pentru noua cursă și pentru ce culoar trebuie să aleargă pentru acest destin bun. Cert este că, ambițioși cum sunteți cei mai mulți, nu vreți să picați la examenul cu universul. Aici vorbim despre misiunea voastră karmică. Atenție mare la neatenție și la neatenți.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Comunicarea eficientă și punctată poate fi câștigătoare și se lasă cu bonus, cu profit de la Mercur și Soare. În momentul în care discutăm despre o astfel de alianță sau parteneriat, la voi trebuie să dea cu plus. Inteligența activă, vivacitatea spiritului, chestiuni care nu fac decât să aducă un plus de energie benefică. Nu vă culcați pe o ureche, activați toate antenuțele în așa fel încât de acolo să nu ratați nicio oportunitate. Unele pot avea anumite probleme care să țină de parteneriate din trecut, contracte, ce și cum ați parafat sau datorii, credite, restanțe.

Horoscop săptămânal cu Mariana Cojocaru

Balanță / Ascendent Balanță

Intrarea Soarelui în constelația Balanței se vrea de bun augur pentru cei care au evoluat corect și cu consecințe pentru cei care au ignorat sfaturile astrologice din ultimele luni. Poate până acum 5-6 luni. Prin urmare, este o perioadă în care Soarele din start vă aduce energie benefică, un plus de carismă. Balanțele acum au un magnetism aparte, pot face ravagii. Trebuie să vă gândiți cum și care pot fi consecințele la toate cele care vin din ultimele 5-6 luni. Se închide o jumătate de ciclu și Balanțele care și-au făcut treaba ca la carte nu au lăsat loc de interpretări.

Nu există fisuri pe destin. Au fost diplomate și au știut cum să pună punctul pe i, acelea vor avea numai de câștigat. Celelalte trebuie să se întrebe de ce au ajuns în situația asta. Și, până nu vor înțelege exact ce aveau înscris ca misiune pe astrogramă în momentul în care au venit pe pământ, nu vor putea înainta. Și, de acolo, lucrurile în loc să intre pe o traiectorie ascendentă, se poate duce totul pe o traiectorie descendență, chiar sub zero.

Horoscop 23-29 septembrie 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Deviza săptămânii este „lasă-l, lasă-l, l-aș lăsa dar nu mă lasă el pe mine acum”. Știți ce înseamnă asta? Se spune că, la un moment dat, anumiți Scorpioni puteau să ațâțe, căci este în caracterul lor, în felul lor de a fi de aceea au venin în coadă. Acum se întoarce roata! Dacă ați provocat și ațâțat, personajul respectiv nu face decât să vă întoarcă „favoarea”.

Vă ajunge ceva din urmă! Considerat a fi mai puțin important sau important în sensul că vă credeați invincibil, de nezdruncinat. Sperăm să nu fie legat de sănătate, că nu e ok. În rest, cu lupta și răfuiala este altceva, dacă este constructivă și aduce profit, să fie. Dacă nu, asta e.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Un secret pe care îl credeați zăvorât cu 1.000 de lacăte va ieși sau ar putea ieși la lumină. Unii care sunt foarte isteți… E problema lor, diplomația salvează omenia! Vă ajunge, practic, și pe voi ca și la Scorpion, trecutul din urmă. Dacă e secret, nu trebuie dezvăluit mai mult. Nu vă uitați pe gaura cheii, nu e frumos, nu e politicos.

Horoscop 23-29 septembrie 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

Beneficii apar la cei care și-au construit doar carieră cinstită, pentru că ei vor avea parte și jos, dar și în Împărăția Cerului. Cei care și-au construit cariera plecând de la ideea că ambiția, dorința de a reuși cu orice preț, de a ieși întotdeauna învingători nu e tocmai ceva rău. Poți să îți creezi aici și statuie, dar ea nu va merge sus. Săptămâna aceasta se face distincția între ce merită și ce nu merită și, mai ales, ce aveți de făcut, de înțeles, de aici încolo pentru o evoluție corectă.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Găsiți-vă ceva coerent și constructiv, dar mai ales grăbiți-vă încet căci graba strică treaba. Experiențe noi, extrasenzoriale sau mesaje în vis. Aici poate fi mediumitatea activă, care este ușor de accesat la spiritele superioare. Veți avea o intuiție foarte bună în săptămâna următoare, dar și un suport astral deosebit.

Horoscop 23-29 septembrie 2024. Pești / Ascendent Pești

Sfatul este să nu vă jucați cu focul sau să faceți experimente ca la ora de chimie. Unii au de descâlcit destinul care ține de acte, chitanțe, contracte, visterii. Lucruri care sunt foarte importante, pentru că acolo e ceva cu tâlc, cu un mesaj foarte important. Unii poate au rătăcit ceva, poate nu găsesc anumite lucruri, obiecte importante și de valoare.

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri și de pe Facebook Vocea.biz.
Digisport.ro
Are zeci de milioane de euro și un avion privat, dar merge cu metroul și autobuzul în București
Stirile PROTV
Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului
PlaySport
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Suma pe care o primesc Mane Voicu și Ioana State pentru participarea la Asia Express 2024. Antena 1 le umple conturile
EVZ.ro
Alexandru Ciucu nu se mai ascunde. Cum e viața lui amoroasă
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Europa, salvată de o beție cruntă. Împăratul care a adus apocalipsa pentru europeni se desfăta cu o fântână de alcool
BZI.ro
Irina Columbeanu este o domnișoară elegantă! Cum arată dormitorul ei din vila în care locuiește
Sport.ro
FOTO Cea mai atrăgătoare hocheistă a revenit la prima pasiune. Ședința foto cu care și-a pus fanii pe jar
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Don Pepe și familia, ședință foto de lux. Poze de album în Veneția
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Klaus Iohannis este vinovat! Înseamnă ultima TRAGEDIE
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
CHIRICHEȘ, ÎN IPOSTAZE INDECENT de GUSTOASE. Foame mare pe tușă
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro