Dezamăgirea trăită de Ianis Hagi chiar azi, pe teren. Ce s-a întâmplat la meciul lui Glasgow Rangers

Dezamăgirea trăită de Ianis Hagi chiar azi, pe teren. Ce s-a întâmplat la meciul lui Glasgow Rangers
Dezamăgirea trăită de Ianis Hagi chiar azi, pe teren. Ce s-a întâmplat la meciul lui Glasgow Rangers

Glasgow Rangers a reușit o nouă victorie impresionantă în prima ligă din Scoția, pe terenul celor de la Ross County, scor 4-0. Formația antrenată de Steven Gerrard conduce autoritar clasamentul în Scotish Premier League, cu 14 puncte în fața rivalei Celtic. Totuși, „verzii” au trei partide mai puțin disputate. Una programată chiar astăzi, împotriva celor de la St. Johnstone. Ianis Hagi nu a avut prea multe motive de satisfacție nici după partida de astăzi. A început meciul pe banca de rezerve și a fost introdus în minutul 75 al partidei. Doar că nici de această dată nu a reușit să impresioneze în puținul timp petrecut pe teren.

Ianis Hagi a marcat un singur gol în acest sezon pentru Glasgow Rangers. În finalul lunii august, contra lui Hamilton

Glasgow Rangers avea 3-0 în momentul în care Ianis Hagi a fost introdus pe teren. Roofe și Tavernier marcaseră pentru vicecampioana Scoției, care a fost ajutată și de autogolul lui Morris. Doi dintre jucătorii care au intrat în același timp cu românul au reușit să se remarce. Jermain Defoe a marcat din pasa decisivă a lui Itten. Pentru Ianis Hagi, ultima perioadă a devenit un adevărat coșmar.

A pierdut echipa de start, iar Rangers pare să se descurce de minune fără el. În ultimele opt partide de campionat, Ianis a fost titular o singură dată. Iar în Europa League, atacantul de 22 de ani a fost rezervă neutilizată în ultimele trei partide. Rangers este deja calificată în primăvara europeană și va câștiga grupa din care face parte dacă va învinge și în ultima rundă, pe Lech Poznan.

Până să fie scos din echipă, Ianis Hagi a avut prestații destul de bune. Era cel mai bun pasator al echipei în campionat, dar reușise o pasă decisivă și în barajul contra lui Galatasaray. Care a asigurat calificarea în grupele Europa League. În actualul sezon, Ianis Hagi a jucat în 19 partide pentru Rangers. Dintre care în 14 a fost titular. A dat un singur gol, reușit la finalul lunii august, în campionat, în poarta celor de la Hamilton. A dat și opt pase decisive. Șase în campionat și două în preliminariile Europa League. Rangers mai are opt partide de disputat în acest final de sezon. Șase dintre ele în campionat, una în Cupa Ligii și una în Europa League.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI