Dezvăluiri uluitoare despre Ianis Hagi și Dumnezeu. Cine a făcut legătura

Dezvăluiri uluitoare despre Ianis Hagi și Dumnezeu. Cine a făcut legătura
Cum este Ianis Hagi in functie de data de nastere

Aurel Țicleanu, fost jucător în Craiova Maxima, pasionat de numerologie, l-a caracterizat pe Ianis Hagi, doar după data de naștere, fără să știe despre cine este vorba. Ce a spus despre fiul lui Gică Hagi, vedeți un pic mai jos.

Aurel Țicleanu l-a analizat pe Iannis Hagi din punct de vedere numerologic. Cum este fiul lui Gică Hagi dacă e să ne luăm după data nașterii

Aurel Țicleanu este pasionat de numerologie, astfel că, fără să știe despre cine este vorba, având doar o dată de naștere, a trecut la treabă, analizând datele, scrie gsp.ro. Data de naștere propusă pentru analiza numerologică era, de fapt, a lui Ianis Hagi.

Este un tip sensibil, trebuie să-l duc la creativitate. Poate să fie și un lider. Numerele sunt de la 1 la 9, există numărul 11 special care are o legătură cu Dumnezeu și 22 e și mai aproape de Divinitate. Omul ăsta are o intuiție, vede finalul fără să aibă o explicație.

Iannis Hagi, un adevărat lider

O să fie un jucător pe care să-l pui să transmită un mesaj! Poate să înțeleagă. Luna octombrie arată că este un lider, unul care are o opinie și care înțelege lucrurile. Iar 1998 e, pe axul central, un jucător care transmite, care comunică, un jucător care e lider și e văzut de ceilalți ca lider, dă comenzi. Trebuie să mi-l apropii p-ăsta pentru că transmite mesajul foarte repede”, a spus Aurel Țicleanu.

Când a aflat despăre cine este vorba, că este data de naștere a lui Iannis Hagi, Aurel Țiceleanu a confirmat cele spuse.

Ianis Hagi, un tip educat

Vezi? Un tip educat și am colaborat cu el. Am schimbat cu el vreo două avioane și l-am luat lângă mine că n-avem decât 20 de minute să ajungem la avionul celălalt. Au stat toți jucătorii lângă el, calități de lider, cu mult bun simț!”, a completat Aurel Țicelanu.

Fostul fotbalist al Generației de Aur a povestit de ce a îmbățișat numerologia. Din nevoia de a cunoaște și de a se ajuta în privința jucătorilor. Pentru a afla ce poate, de fapt, fiecare. Astfel, omul de fotbal a ajuns să știe ce poate un jucător, ănainte de a-l cunoaște, doar după data de naștere.

Fotbaliștii, analizați în funcție de data nașterii

Numerologia pleacă tot din dorința asta de cunoaștere. Te duci la capătul lumii și jucai cu 10 nebuni, acum ai 30 în gestiune. Dacă îi întrebi fiecare spune ce vrei tu să auzi.

Și-atunci îmi iau fiecare jucător în parte și-l analizez din punct de vedere al numerologiei. Și-atunci știu ce îi motivează. Eu după data nașterii pot să ghicesc foarte aproape și profilul lui”, a declarat Aurel Țicleanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI