Dezamăgire totală. Ianis Hagi, pus la zid de antrenor. Ce s-a întâmplat în ultimul meci

Dezamăgire totală. Ianis Hagi, pus la zid de antrenor. Ce s-a întâmplat în ultimul meci
Dezamăgire totală. Ianis Hagi, pus la zid de antrenor

S-a născut talent, dar a avut o prestație dezamăgitoare în partida câștigătoare în deplasare cu Ross Country. Ianis Hagi, titular la Rangers, a avut o prestația deloc apreciată la fel ca în alte partide, cei de la rangersnews.uk acordându-i cea mai mică notă din echipă. Apogeul: a fost pus la zid și de antrenor.

Ianis Hagi, pus la zid de antrenor după prestația dezamăgitoare în partida câștigată cu Ross Country

Ianis a fost din nou titular pentru Rangers, în victoria cu 1-0 în fața celor de la Ross Country. Prestația fiului lui Hagi nu a mai fost apreciată precum în alte partide, cei de la rangersnews.uk chiar acordându-i cea mai mică notă din echipă. Românul a primit 5, iar britanicii au făcut și un comentariu în ceea ce privește evoluția sa.

Dezamăgire totală. Ianis Hagi, pus la zid de antrenor. Ce s-a întâmplat în ultimul meci
Gerrard și Hagi

Titularul de la Rangers a avut o prestație dezamăgitoare în partida câștigătoare în deplasare (1-0) cu Ross Country. Tânărul fotbalist a jucat până în minutul 63, când a fost înlocuit cu Florian Kamberi, care a pasat decisiv la gol. Mai mult, jucătorul în vârstă de 21 de ani a fost unul dintre cei puși la zid de antrenorul Rangers Steven Gerrard, care a povestit ce s-a întâmplat la pauză în vestiarul echipei. După pauză, fotbalistul nostru a mai rezistat pe teren doar 18 minute.

„Trebuia să se implice mai mult”

„A intrat și a ieșit din joc înainte să fie înlocuit de Kamberi, la puțin timp după ce a trecut o oră de joc. Trebuie să se implice mai mult atunci când nu este protagonistul echipei”, notează cei de la rangersnews.uk.

„Voiam mai mult de la cei trei din față, așa că i-am înfruntat la pauză. Ryan Kent a marcat golul victoriei și e bine pentru el. Mă bucur că a înțeles ce i-am transmis. Unii se victimizează, iar alții acceptă provocarea, ca el. A fost criticat, dar n-am fost cu toții criticați?”, a declarat Gerrard.

„Sunt două moduri de a reacționa atunci când ești criticat: te faci mic și te ascunzi în casă pentru a hiberna sau te aduni, primești cu bărbăție ce ți se spune și iei totul ca un reproș constructiv. Atunci, te ridici în picioare și lupți pentru tine și coechipierii tăi. Exact asta a făcut Ryan și sunt foarte mulțumit de el”, a mai spus antrenorul.