Lidia Buble, tandrețuri cu noul iubit. Ce părere va avea Răzvan Simion după imaginile astea?!

Lidia Buble, tandrețuri cu noul iubit. Ce părere va avea Răzvan Simion după imaginile astea?!
Cine este noul iubit al cântăreței

Lidia Buble s-a întors dintr-o vacanță binemeritată după aventura de la Asia Express. Se pare că vedeta nu a venit în țară doar cu bateriile încarcate, ci și cu un nou iubit.

Lidia Buble și-a găsit dragostea

Dovada stă chiar pe pagina ei de Instagram, unde le-a oferit fanilor indicii cum că ar fi într-o nouă relație.

Lidia Buble a fost în Ibiza, însă nu a fost singură, ci noua ei cucerire. Cei doi s-au distrat pe cinste și s-au purtat ca doi îndrăgostiți.

Vedeta le-a spus fanilor că Ibiza nu a fost singura destinație de vacanță pentru ea și iubitul ei. În curând vedeta va dezvălui și cea de-a doua destinație spectaculoasă unde va merge împreună cu noul partener.

Lidia a distribuit pe pagina de Instagram momente tandre alături de iubitul ei. Bărbatul o tratează foarte frumos pe blondină, iar asta s-a văzut din gesturile pe care le-a făcut.

Pe de cealaltă parte, Răzvan Simion trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Daliana, femeia care i-a furat inima.

Cei doi postează frecvent fotografii împreună, iar partenera prezentatorului se înțelege de minune și cu Ianca, fiica lui Răzvan Simion.

Răzvan Simion, fericit alături de Daliana

Daliana Răducan este arhitect și designer de interior. Ea deține un birou în București și a făcut parte din echipa emisiunii Visuri la Cheie.

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important.

Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, a scris Daliana pe site-ul ei.

Cei doi au făcut mai multe vacanțe împreună, iar Răzvan a trecut peste relația de cinci ani pe care a avut-o cu Lidia Buble.

‘Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Nu știu dacă se poate să iubești și să te îndrăgostești la modul ăla nebun de mai multe ori. Că după te mai îndrăgostești și iubești e altceva. Te mai îndrăgostești, dar nu dragostea aia mare, dragostea vieții tale poate fi o singură dată, o singură femeie sau un singur bărbat.

Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă’, a declarat Lidia Buble la acea vreme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI